Russia Today (RT) publicerade i slutet av förra veckan ett kortare inslag om antivit rasism i Frankrike.

I filmen visas bilder från en handelsplats som ligger bara några stenkast från Eiffeltornet och berättarrösten konstaterar att man kunde ha trott att man befann sig i Teheran eller Beirut. Fransmännen har nämligen på kort tid blivit en minoritet i stora delar av Paris.

Enligt RT blir de invandrade rasfrämlingarna dessutom alltmer aggressiva mot fransmännen i takt med att arbetslösheten breder ut sig. Som exempel på detta nämner RT hur araber nyligen mördade en fransk tonåring och att många fransmän inte längre vågar åka i tunnelbanorna på kvällarna på grund av främlingarna.

En representant från Front National som intervjuas av RT berättar att det finns över tusen områden i Frankrike som i praktiken blivit laglösa på grund av massinvandringen.

En kulturmarxistisk företrädare för något som kallas för ”European Network Against Racism” intervjuas också av RT. Kulturmarxisten förnekar problemen och försöker genom ett förvirrat resonemang leda i bevis att fransmän inte kan utsättas för rasism av invandrare.

Se filmen här:


  • Publicerad:
    2012-12-07 21:44