FLYKTINGMAGI. Ägaren till ett asylboende erbjuder inte bara skattefinansierad logi till ”flyktingar”. Som en bonus får även dessa bland annat hjälp med att få kontakt med döda släktingar.

heal

Englagård i Närke, Örebro län, har i tio års tid varit en kursgård dit människor sökt sig för att utforska övernaturliga fenomen. Nu har gården förvandlats till ett asylboende, samtidigt som den vanliga verksamheten fortsätter i viss mån.

Gårdens ägare, Frank Hougen, kallar sig själv medium, healer och guru. Enligt honom fick han en uppenbarelse att stället skulle bli ett asylboende. På boendet finns bland annat ett rum med magiska stenar som sägs ge rätt energier.

— Innan det här drog igång gick jag ned för den här trappen, då mötte jag en mamma, en ande. Som berättade att jag är här nu för att min man och dotter kommer att komma hit. Vid den tidpunkten var det inte säkert att det skulle bli av, det var inte klart med Migrationsverket. Men efter det mötet visste jag att det här kommer att bli av, säger Hougen.

Hougen berättar vidare att han kan tala med döda och utföra så kallad healing där han använder andliga metoder för att behandla sjukdomar och trauman. I vissa fall har han hjälpt ”flyktingar” att få kontakt med döda släktingar hävdar han.

Förutom Englagård är Hougen involverad i tre andra asylboenden som inhyser 500 ”flyktingar” totalt. Men trots att Englagård tilldelats 11 miljoner kronor av skattebetalarnas pengar hittills i år hävdar Hougen att Englagård går med förlust. Om det är onda andar som stjäl pengar från honom framgår inte.

En anonym datorspelare som Nordfront varit i kontakt med menar att Hougen har en baktanke med sin healing:

— Högst sannolikt försöker denne Frank Hougen att bygga upp ett World of Warcraft-gille i verkliga livet. Flyktingarna måste först healas så att de återfår sina hitpoints samt får sin mana-pool återställd. Därefter förväntar jag mig ett antal raider mot Bert Karlssons boenden så att dessa kan övertas och läggas till i Hougens framväxande flyktingimperium. För Berts skull får vi hoppas på att han är rikligt utrustad med spell shields och armor, annars kan det sluta illa för hans affärer, säger den anonyme datorspelaren.

Källa:
Flyktingar healas på asylboende


  • Publicerad:
    2015-10-28 19:40