DEBATT. Ett finländskt par blev fråntagna sin dotter av myndigheter i ett EU-land för att de ifrågasatte att deras dotter skulle genomgå ett ”könsbyte”.

Foto: Julie Missbutterflies (CC BY-SA 2.0)

Svenska Yle rapporterar om ett finländskt par som fick sin dotter ”Nea” fråntagen av myndigheterna i ett annat EU-land då de inte tyckte att deras 15-åriga dotter skulle få manliga hormoner insprutade i sig och få sina bröst bortopererade.

De personer som vill göra ett ”könsbyte” lider ofta av psykiska problem, SVT rapporterar att över 50% av tonårsflickorna lider av någon psykisk sjukdom, de kan även ha autism, självskadebeteende, anorexia och andra trauman. Personer som genomgått behandlingen påpekar att ofta presenterar sjukvården inte andra behandlingsmetoder utan endast vad de kallar könsbekräftande behandling. Läsaren skall lägga vikt vid ordet könsbekräftande behandling istället för det mer normaliserade ordet könsbyte. För individen gör inget könsbyte, så avancerad är inte behandlingen, utan vad som egentligen görs är att individen stympas och opereras så att de ytligt ser mer ut som att de tillhör det andra könet.

Det opereras ingen slida på en man som får en könsbekräftande behandling utan mer ett öppet hål (köttsår) som försöker läka. Därför måste de stoppa in dildos i hålet för att det inte skall läka ihop. Det är heller inte konstigt att en individ med självskadebeteende helt plötsligt börjar framlägga att de är födda i fel kropp så att de kan få sin vilja att skada sig själva uppfyllda av läkarna (som borde skydda dem) som opererar dem så mycket att de inte kan opereras tillbaka så som de var från början om de skulle bli friska i framtiden.

Vad som även sker är att starka hormoner sprutas in i dessa unga kroppar som förändrar dem. Vad som sker på lång sikt är inget som man har någon forskning på. Vilket gör att en person säger i en intervju till Uppdrag Granskning att de är ”testkaniner”.

Men här är det ju kroppar som är fullt friska, men där man då förskriver sådana här starka läkemedel. Vad måste då finnas i andra änden som nytta?

– Jag tror att det handlar om att man kan visa att individen mår bättre för att ta den risken.

Läkare menar att kroppen återgår till en normal utveckling efter avslutad medicinering, men det finns ingen forskning på vad som sker på lång sikt.

Den globalistiska psyksjuka eliten har främjat denna HBTQP-ideologi och hittat några villiga läkare (Dr. Frankensteins) som använder tekniker som mutilation mot icke-myndiga människor. För det är precis vad det är. I vanliga fall så begränsas unga människor som är 15 år av svenska lagar för att de anses vara omogna av samhället:

 • De får inte övningsköra med bil
 • De får inte starta företag
 • De får inte ta lätt MC- och traktorkort.
 • Skolplikt gäller fortfarande
 • De får inte rösta
 • De får inte köpa cigarretter eller snus
 • De får inte gifta sig
 • De får inte köpa alkohol på varken restaurang eller systembolaget
 • De får straffrabatt om de begår brott.

Det är osäkert om det är den svenska staten som fråntagit det finländska paret sitt barn men i Sverige så kan behandling påbörjas redan vid 12 års ålder med förälderns/föräldrarnas medgivande, vilket kan sluta illa om föräldrarna accepterar detta på grund av det sociala trycket mot dem. Det ligger utredningar i Sverige om att åldern skall sänkas till att 15-åringar får ta beslutet om könsbekräftande behandling själva, utan föräldrarnas medgivande.

Med tanke på de ovanstående begränsningarna som finns för ungdomarna så visar det hur sjukt det är att de anses vara tillräckligt mogna för att kunna ta ett beslut om att genomgå behandlingar som i vissa fall är irreversibla. Att även verkställa behandling till vuxna människor som har en erkänd psykisk sjukdomsdiagnos och att läkarna spelar med i deras föreställningar om att de är födda i fel kön fastän deras kroppar är fullt normala för deras könstillhörighet måste ifrågasättas å det grövsta i hela västvärlden.

Behandlingen av de finländska föräldrarna är också symptomatiskt för den här judeo-liberala tiden. En mor som har gått runt med dottern i sin mage och fått utstå smärtorna vid födelsen följt av befrielse när hon ser sin dotter för första gången och som med fadern har hjälpt till att uppfostra och ge dottern mat på bordet i över 15 års tid, anses av myndigheterna som oförmögna till att se deras dotters bästa. Inte bara det, deras åsikter frågas inte ens när dottern utreds av myndigheterna.

Myndighetspersoner som inte ens har träffat dottern i ett år anses som mer lämpade över att se till dotterns bästa. Det vill säga, börja spruta in hormoner i henne som de inte vet vad det får för konsekvenser långsiktigt. Vanliga människor måste sluta vara så mjäkiga mot myndighetspersoner som vill hacka och spruta in kemikalier i deras barn, bara fantasin sätter gränser för vad som kan anses vara lösningen på sådana problem som den finländska familjen nu måste stå ut med.

För dagens föräldrar är det också viktigt att kontrollera umgänget hos sina barn, den finska flickan började umgås i kretsar där fler hade föreställningar om att de var av ett annat kön. Det var dessa vänner som uppmuntrade flickan att gå till myndigheterna och brottsanmäla sina föräldrar när hennes föräldrar ifrågasatte om det var lämpligt att genomgå en könsbekräftande behandling när hon är så ung. De började också aktivt påverka flickan så att hon skulle säga upp kontakten med sina föräldrar.

Efter att ha suttit på barnhem kom flickan hem igen och förståeligt krävde hennes föräldrar Niina och Kari att Nea skulle bryta kontakten med hennes gamla vänner och att familjen skulle flytta tillbaka till Finland, dock hann de inte, sista skoldagen gick flickan tillsammans med en kontaktperson för den lokala transorganisationen och brottsanmälde föräldrarna igen. Detta visar vikten av att föräldrar måste hålla sina barn borta från organisationer som RFSL i Sverige, som har varit mycket bidragande till att dagens lagstiftning existerar och utökas.

Dagens vansinniga judeo-liberala samhälle som till viss har skapats av individer som den judiska doktorn Stanley Biber möjliggör att samma öde som visas i citatet nedanför kanske väntar dig och din familj om du inte aktivt börjar bekämpa den rådande ordningen.

Nea omhändertogs för första gången som femton år gammal. Lite över ett år senare inledde hon hormonbehandlingen för att korrigera sitt kön.

Då vi intervjuar föräldrarna har de inte träffat Nea på flera månader.

– Hon låter redan helt annorlunda, säger Niina om videon.

Testosteronet har gjort Neas röst mörkare och hon har gått upp i vikt. Hårväxten har blivit kraftigare.

– Utan att överdramatisera så kan man säga att då rösten, utseendet och personligheten förändras så är det som om de hade dödat vårt barn, säger Kari.


 • Publicerad:
  2019-12-13 09:00