Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Israel undergräver det amerikanska valsystemet

SIONISM. Med tanke på att påståenden om rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet åter har börjat cirkulera i mainstreammedia återpublicerar Nordfront en artikel i ämnet av Lee Rogers och Erik Striker på The Daily Stormer.

Judar hånar Europa efter terrordådet i London: “Ni förtjänar vad ni får!”

SIONISM. Daily Stormer rapporter om hur Europa hånas frekvent på kommentarsfälten i israelisk media efter veckans terrordåd i London.

Den ultimata guiden till “Alt-right”-rörelsen

ALT-RIGHT. Nordfront återpublicerar här Andrew Anglins utförliga beskrivning av vad ”Alt-right”-rörelsen verkligen handlar om.

Förväntningar på president Donald Trump

ANALYS. The Daily Stormers Andrew Anglin skriver i den här artikeln om sina förväntningar på USA:s nyligen tillträdda president Donald Trump. I en lång lista tar Anglin upp både vad han förväntar sig och hoppas på, samt även saker han kan ha överseende med och saker som han inte alls kan tolerera.

Planerar etablissemanget någon sorts kupp?

ANALYS. The Daily Stormers Andrew Anglin skriver om hur etablissemanget kan tänkas planera en kupp för att stoppa Donald Trump och sopa igen spåren efter pedofilhärvan #pizzagate.

Nationalism vs. invandringskritik

DEBATT. The Daily Stormers grekiske skribent George Papailias har skrivit en artikel där han går igenom de fundamentala och avgörande skillnaderna mellan invandringskritiska och populistiska partier som Sverigedemokraterna och genuint nationella organisationer som Nordiska motståndsrörelsen.

Du kommer att dö

VÄRLDSÅSKÅDNING. Andrew Anglin på The Daily Stormer skriver i den här artikeln om den viktiga insikten att alla förr eller senare dör och hur det bör påverka hur man lever sitt liv.

Islam är inte problemet!

DEBATT. En grekisk skribent på The Daily Stormer menar att islam inte är huvudproblemet och att lösningen på massinvandringsproblemet i Europa står att finna i det grekiska konceptet ”eld och yxa”.

Angående RamzPauls antinazistiska film

DEBATT. Andrew Anglin på Daily Stormer bemöter en film från RamzPaul som tar avstånd från nationalsocialismen.

Ramla inte i prepper-fällan

DEBATT. Clement Pulaski på Daily Stormer varnar i den här artikeln för hur prepping och survivalism riskerar att bli en ”kosher distraktion” om det inte kombineras med politisk organisering och kamp.