SIONISM. Med tanke på att påståenden om rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet åter har börjat cirkulera i mainstreammedia återpublicerar Nordfront en artikel i ämnet av Lee Rogers och Erik Striker på The Daily Stormer.

Det är inte Ryssland utan Israel som är den huvudsakliga utländska kraft som påverkar amerikanska val.

Judisk media har varit besatt av påståendet att Ryssland ska ha influerat det nyligen genomförda amerikanska valet. Den här besattheten har överskuggat det verkliga problemet med utländskt inflytande över den amerikanska valprocessen. Det är inte ryskt inflytande som är problemet, det är israeliskt inflytande som är problemet.

Nedan följer en rad exempel på hur israeler eller judar knutna till Israel har undergrävt den amerikanska valprocessen.

AIPAC
En artikel i Fortune Magazine från 2016 benämnd ”Here’s Why AIPAC and the Israel Lobby Will Be Critical to 2016 Election” visar i detalj hur Israel-lobbyn manipulerar och undergräver det amerikanska valsystemet. Även om det finns flera pro-israeliska grupper som arbetar på det här sättet är AIPAC den överlägset största och mäktigaste av alla.

AIPAC, eller ”American Israel Public Affairs Committee”, är en av Washington D.C:s mäktigaste lobbyorganisationer.

Artikeln erkänner hur kongressledamöter skaffar sig en mäktig fiende ifall de går emot Israels politiska intressen:

Vissa grupper som moderata J Street, en moderat judisk grupp, och Jewish Voice for Peace, en vänstergrupp, har dykt upp på senare år, men ingen av dem kommer i närheten av AIPAC:s makt. Så ifall en kongressledamot från Kansas får ett telefonsamtal från AIPAC:s lobbyister kommer han och hans väljare inte att tänka så mycket på israeliska angelägenheter, men att rösta med lobbyn är politiskt fördelaktigt. Att rösta emot dem däremot ger just den kongressledamoten en mäktig fiende.

Politiker från både Republikanerna och Demokraterna räds för att utmana dessa pro-israeliska lobbygrupper. Detta är orsaken till att man ser så många kongressledamöter besöka AIPAC:s årliga konferens. Det är också orsaken till att man sällan ser någon från kongressen som röstar emot lagar som gynnar Israel.

Haim Saban
I en artikel publicerad 2010 av The New Yorker avslöjar miljardären Haim Saban – medborgare i både USA och Israel – att hans främsta politiska intresse är Israel. Artikeln dokumenterar hans omfattande kopplingar till Israel, som går tillbaka flera decennier. Den avslöjar också att han påverkar amerikansk politik genom att donera till politiska partier, grunda tankesmedjor samt kontrollera medier.

I en annan artikel från 2016 redogörs detaljerat för Sabans kopplingar till Israel och Clinton-familjen och citerar honom på följande sätt:

Jag är en enfrågeperson och den frågan är Israel.

Den israeliska judinnan Tzipi Livni, Hillary Clinton, den israeliske juden Haim Saban och den israeliske juden Isaac Herzog.

Saban har donerat miljontals dollar till både ”Clinton Foundation” och Super-PAC:en ”Priorities USA” vars syfte var att få Hillary Clinton vald till president 2016.

Det borde anses djupt oroande att en israelisk miljardär som erkänner att Israel är hans främsta politiska intresse använder sin rikedom på det här sättet. En person som öppet säger att USA inte är det främsta politiska intresset borde inte tillåtas donera miljontals dollar till amerikanska politiska kandidater.

Univision
Saban är en av de viktigaste ägarna av den spanskspråkiga TV-kanalen Univision som uppviglar den latinamerikanska minoriteten mot vita amerikaner å Israels vägnar. Univision anställer människor som Jorge Ramos, en mexikansk terrorist som stött invasionen av illegala främlingar till USA.

Jorge Ramos är en subversiv, antiamerikansk agent som arbetar åt israeliska intressen.

Univision var den TV-kanal som tydligast utmärkte sig som fientlig gentemot Donald Trump under valet. Ramos störde vid ett tillfälle en av Trumps presskonferenser och blev bortförd med våld av säkerhetspersonal. Ramos är inget annat än en politisk agitator som låtsas vara reporter. Det faktum att han får pengar från israelen Saban är viktigt för att det visar på israeliskt ingripande i amerikansk politik.

Sheldon Adelson
Sheldon Adelson är likt Saban ännu en judisk miljardär med omfattande kopplingar till Israel och som har ett enormt inflytande över amerikansk politik.

Den judiske miljardären Sheldon Adelson älskar Israel och använder sina shekels för att främja dess intressen.

En artikel från 2015 av New York Magazine beskriver Adelson som beredd att köpa det amerikanska presidentskapet. Artikeln redogör detaljerat för hans finansiella kopplingar till åtskilliga personer inom Republikanerna, AIPAC och andra judiska lobbygrupper:

Vad förklarar Adelsons kärlek till Israel? Likt många judar från hans generation växte han upp i skuggan av Förintelsen och närde en djup kärlek för den judiska staten. Men det var inte förrän han träffade Miriam Ochshorn, en Israel-född fysiker som 1991 blev hans andra fru, som Adelson stöd blev så tydlig – och utsvävande. Tillsammans med Miriam har Adelsons välgörenhetsgåvor inkluderat 160 miljoner dollar Birthright Israel Foundation, som tillhandahåller tiodagars gratisresor till Israel för unga vuxna amerikanska judar, 50 miljoner dollar till Yad Vashem, Förintelse-museet i Jerusalem, 25 miljoner dollar till Ariel University, som är beläget i en israelisk bosättning på Västbanken och 16,4 miljoner dollar till en ideell organisation som försöker landa Israels första rymdskepp på månen. 2013, under ett av Adelsons många årliga besök i Israel, gjorde Jerusalems borgmästare honom till hedersmedborgare i staden. New York Times rapporterade att Adelson tillhandahöll underhållningen för ceremonin: artister från The Venetian Macau som sjöng ”That’s amore”.

2012 rapporterades det att han pumpat in 150 miljoner dollar för att påverka utgången av det amerikanska valet.

Adelson försökte sig till och med köpa inflytande av president Trump genom att donera miljontals dollar till olika grupper som var knutna till hans valkampanj.

Israelisk oppositionsledare anklagar Netanyahu för att lägga sig i det amerikanska valet
JTA rapporterade i november 2016 att Isaac Herzog, motståndare till Israels premiärminister Benjamin Netanyahu och drivande i partiet Sionistisk enhet, uttryckte oro över israelisk inblandning i det amerikanska valet. Netanyahus politiska motståndare anser likt Herzog att Israel gapar efter för mycket när det kommer till att influera amerikansk politik och att de i stället bör tona ner sina ansträngningar. Herzog vill inte att de dumma amerikanska gojerna ska förstå hur mycket Israel rotar runt i deras valsystem.

Ifall en högt uppsatt politiker i Ryssland skulle anklaga president Vladimir Putin för att försöka påverka amerikanska val så skulle det skrivas spaltmetrar om saken i amerikansk media. När en högt uppsatt israelisk politiker gör detsamma mot Benjamin Netanyahu så skrivs inget alls. Israeliskt privilegium!

Faktumet att en framträdande israelisk politiker öppet använder det här som ett argument bevisar att israeliska judar blandar sig i amerikanska val. Även om amerikanska judar försöker framställa det här som konspirationsteorier så erkänner israeliska judar att det är ett faktum. Det finns inget annat sätt att tolka detta på.

Netanyahus inblandning i 2012 års val
Christian Science Monitor publicerade år 2012 en debattartikel som kom fram till att Netanyahu lade sig i valet det året. Detta är alltså en mainstreamkälla som erkänner att Israels högst uppsatte tjänsteman var involverad i det amerikanska politiska systemet.

Israelisk diplomat som planerar att sänka brittiska parlamentsledamöter fångad på video
Tidigare i januari blev en israelisk diplomats försök att sänka brittiska parlamentsledamöter uppdagat. Nyheten blev omskriven överallt i internationell press. Även om den inte visar på direkt inblandning av israeler som manipulerar amerikanska val bevisar den att de aktivt försöker manipulera utländska val för egna syften.

Ifall de är villiga att göra detta i Storbritannien är de med största sannolikhet beredda detsamma i USA. Ett faktum som vi redan slagit fast baserat på de tidigare länkade artiklarna.

Hillary Clintons fem främsta donatorer var judar
JTA skrev om att Hillary Clintons största donatorer i 2016 års valkampanj var judar:

Dessa är Donald Sussman, hedgefondmanager; J.B. Pritzker, en riskkapitalist, och hans fru M.K.; Haim Saban, den israelisk-amerikanska underhållningsmogulen, och hans fru, Cheryl; George Soros, också han hedgefondare och en stor anhängare av liberala frågor, och Daniel Abraham, en anhängare av liberala proisraeliska frågor samt grundare av SlimFast.

Det borde anses djupt oroande att dessa judar har så stort finansiellt inflytande över en politisk kandidat.

Amerikansk underrättelsetjänst ska ha uppmanat israeler att inte dela med sig av information till Trump
Haaretz har skrivit om hur amerikansk underrättelsetjänst varnade israeler för att dela med sig av information till president Trump. Ifall det finns människor inom den amerikanska underrättelsetjänsten som kollaborerar med en utländsk makt och uppmanar den att inte delge information till USA:s president, borde detta utredas. Det bevisar att det finns personer inom regeringen som sätter en utländsk nation före USA.

Det faktum att sådana personer verkar på nyckelpositioner i regeringen är djupt oroande. Dessa individer skulle enkelt kunna använda sina positioner för att undergräva USA:s politiska och elektorala process. De antiryska konspirationsteorier som cirkulerar i media angående en påstådd maskopi mellan Trump och Ryssland verkar vara ett resultat av just detta problem.

Amerikansk medias omfattande kopplingar till Israel
Det är ett välkänt faktum att judar äger merparten av de stora mediehusen i USA. Många av dessa judar har naturligtvis betydande kopplingar tillbaka till Israel. Detta är anledningen till att man sällan ser någon kritik mot Israel i amerikansk press. Det är också anledningen till att media inte talar om den subversiva kraft som Israel utgör när det kommer till amerikanska val.

Judisk kontroll över amerikansk media är ett faktum. Detta är anledningen till att de alltid främjar den proisraeliska agendan.

Här följer endast en liten mängd information som bevisar det oerhörda judiska och israeliska inflytandet över amerikans media.

Comcast, som äger omfattande medieoperationer i USA, har en judisk VD vid namn Brian L. Roberts. En Jewish Daily Forward-artikel om Roberts framhåller hans samhörighetskänsla med Israel. En annan högt uppsatt chef för Comcast med namnet David L. Cohen är en välkänd donator till ”Friends of the IDF”.

En jude vid namn Gary Ginsberg har hjälpt till med att skriva tal till Israels premiärminister Benjamin Netanyahu och har också haft höga nyckelpositioner på både News Corporation och Time Warner. Båda väldigt stora mediebolag.

CNN styrs numera av juden Jeff Zucker. Många av deras främsta reportrar, nyhetspresentatörer och medarbetare är judar. Jake Tapper , Wolf Blitzer och Dana Bash är endast ett axplock av dem.

Blitzer, som kommit att bli CNN:s främsta ansikte utåt, har starka kopplingar till Israel. Han arbetade för AIPAC under 70-talet och var också en långvarig reporter för Jerusalem Post. Under 80-talet hjälpte Blitzer den dömde israeliske spionen Jonathan Pollard med att sprida sin propaganda.

CNN:s Wolf Blitzer är en israelisk propagandist.

CBS leds av juden Leslie Moonves, som har släktband till den förre israeliske premiärministern David Ben-Gurions fru.

Juden Joel Stein erkände 2008 i Los Angeles Times att judar äger Hollywood. Några av dessa judiskägda underhållningsföretag har också omfattande medieägodelar. Exempelvis Disney som äger ABC. Många av dessa judar har även kopplingar till Israel.

Just mediefaktorn är avgörande därför att media tränar människor i hur de ska uppleva verkligheten. Den som kontrollerar media kontrollerar informationen som människor använder för att bestämma sig för den de ska rösta på. Medias långtgående kopplingar till Israel väcker allvarliga frågor om Israels inflytande på amerikanska val genom användandet av vilseledande propaganda.

Det är intressant att notera hur den judiskägda median har upprörts av ryska RT:s nyhetsverksamhet. De har konstant klagat över hur den utgör ”rysk propaganda”. Det finns däremot ingen diskussion om att övrig media är judisk och israelisk propaganda. Detta trots att dess inflytande är mycket mer djupgående än RT:s. Tala om dubbelmoral.

Anti-Defamation League
Anti-Defamation League, mer känt som ADL, är en judiskstyrd israelisk frontorganisation. De blandade sig i det amerikanska valet 2016 vid flertalet tillfällen. Vid ett tillfälle krävde de att Donald Trump skulle ta avstånd från en rad individer som de inte tyckte om. Deras lista  genererade en mediebevakning som påverkade det politiska narrativet och den allmänna valprocessen.

ADL hjälper Israel att arbeta som en femtekolonn i USA genom att våldsamt attackera den som kritiserar judar eller Israel. Deras hemsida har till och med en hel lista med länkar som visar hur mycket de stöder Israel.

ADL:s ledare Jonathan Greenblatt var nyligen i Israel där han höll ett möte tillsammans med israeliska lagstiftare där de diskuterade hur människor hatar judar i USA. Mötet åskådliggör klart och tydligt ADL:s nära band till Israel.


Ifall Ryssland hade haft en liknande organisation som främjade ryska intressen på det här sättet hade regeringen använt alla sina resurser för att stoppa den. Bara det faktum att ADL kan existera som en ideell organisation utan några efterverkningar är ytterligare ett inte så chockerande bevis på judiskt privilegium i full blom.

Judiska neokonservativa med kopplingar till Israel kritiserade regelbundet Trumps kampanj
En av de mer intressanta aspekterna av 2016 års presidentkampanjer var att se hur mängder av judiska neokonservativa fördömde Trump. Många av dessa judar som var involverade i att fördöma Trump hade antingen täta kontakter med Israel eller hade starkt Israel-positiva åsikter.

Bill Kristol är en proisraelisk jude som har levt på att uppmuntra amerikaner att utkämpa illegala och omoraliska krig åt Israel.

Bill Kristol var förmodligen den mest fanatiska av dessa neokonservativa som genom hela valrörelsen drev den misslyckade #NeverTrump-rörelsen. Kristol har konsekvent haft fanatiska proisraeliska åsikter under sin karriär som experttyckare.

Före detta chefen för Homeland Security under George Bush, Michael Chertoff, gick så långt som att kalla Trump för ”hysterisk” och stödde i stället Hillary Clinton. Chertoffs mor var israel så enligt israelisk lag är han själv israelisk medborgare.

Det finns även flera andra fall av judiska neokonservativa som gjorde sig aktuella i 2016 års valrörelse genom att proklamera sina proisraeliska åsikter till det amerikanska folket. Mycket av deras propaganda var utformad för att kontrasignalera mot Trump. Det är oroande att så många judar med täta band till Israel tillåts sprida sin propaganda på det här sättet.

Sammanfattning
Baserat på det som dokumenterats här så är det ganska oroväckande att en främmande makt som Israel har en så enorm makt över USA:s valprocess. De har betydligt större inflytande än Ryssland. Det går inte att förneka detta.

Istället för att titta sig omkring överallt efter påhittade ryska konspirationer måste den federala regeringen omedelbart stänga ner denna israeliska konspiration ämnad att undergräva våra allmänna val. Kongressen, FBI och andra lämpliga regeringsmyndigheter måste starta utredningar baserade på den information som tagits fram i den här artikeln.

/Lee Rogers, Erik Striker

Ursprungligen publicerat på The Daily Stormer.


  • Publicerad:
    2017-05-11 10:30