INRIKES. En ny kampanjfilm från Försvarsmakten vill locka rekryter med hjälp av dekadens och mångkultur. De uppmanar vidare människor att ansöka för att kunna fortsätta att leva ”i det öppna Sverige vi vant oss att leva i”.

Försvarsmakten har just nu en pågående kampanj de kallar för ”Vi låter Sverige vara ifred”. I en kampanjfilm som publicerades den 26 oktober har de tagit rekryteringen ett steg längre genom att komponera ihop en kulturmarxistisk film som ska skildra ”hur landet ser ut idag” – med mångkultur och dekadens.

Syftet med kampanjen ska dock vara att beskriva Försvarsmaktens uppgifter på marken, i luften och till sjöss. De lockar med att människor ska ansöka för att kunna fortsätta att leva ”i det öppna Sverige vi vant oss att leva i”. I klippet kan man bland annat skåda ”rappande” förortsfrämlingar, hånglande homosexuella samt ett invandrarbröllop.

Under klippet på Försvarsmaktens Youtube-kanal kan man läsa följande:

Allt vi gör, gör vi för att ditt liv ska fortsätta precis som vanligt — i det öppna Sverige vi vant oss vid att leva i. Se hur vi säkrar fred och frihet på http://forsvarsmakten.se/ifred.


  • Publicerad:
    2017-11-01 10:00