OPINION Det råder stor upprördhet efter att en 39-årig familjefader avrättas på öppen gata av ett kriminellt gäng. Men de riktiga skurkarna är de politiker som påtvingat landet mångkultur, skriver Nordiska motståndsrörelsens ledare Fredrik Vejdeland.

Det var under onsdagskvällen som en 39-årig man vid namn Mikael och hans 12-årige son cyklade mot badhuset i Skärholmen. Innan de kom fram stötte de på representanter för ett lokalt invandrargäng som betedde sig illa. När Mikael sade ifrån avrättades han framför sonens ögon.

På sociala medier är upprördheten stor mot de eskalerande invandrarvåldet, och politiker har tagit tillfället i akt att tävla om vem som har lösningar på problemet.

Vissa förespråkar ytterligare fritidsgårdar, medan andra vill ”förhindra nyrekrytering till gängen”. Regeringen vill se fortsätta straffskärpningar och inskränkningar av fri- och rättigheter medan SD:s Jimmie Åkesson bland annat har sagt att kriminella invandrare borde få sina medborgarskap återkallade.

Nordiska motståndsrörelsens ledare Fredrik Vejdeland skriver dock på organisationens hemsida att det är liberalismen i sig som är problemet och att inga åtgärder som görs nu kommer att kunna tacka problemen:

Alla partier måste hållas ansvariga för denna samhällsutveckling, även Sverigedemokraterna. Jimmie Åkesson poserar nu gärna i artiklar där han ropar på hårdare tag, men överlag är han mer bekymrad över islam än om de miljontals främlingar som befinner sig i vårt land. Det är inte islam i sig som dödar svenskar. Skjutningarna, sprängningarna, gruppvåldtäkterna, förnedringsrånen och avrättningarna sker på grund av en så kallad mångkultur som få svenskar vill ha och som Sverigedemokraterna också förr var emot.

Vidare konstaterar Vejdeland att mångkulturen är lika möjliggjord av SD:s ”öppen svenskhet”-politik som den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldts ”öppna era hjärtan”-politik.

Enligt Vejdeland är det den liberala lögnen om att alla människor föds som oskrivna bland som gör att politikerna inte kan förstå problemen med mångkulturen.

”Om detta varit sant hade världens alla folkslag bildat och skapat snarlika samhällen och kulturer överallt. Om detta varit sant hade inte ett land som Sverige förändrats från en trygg och välmående nation till en katastrofzon efter några decennier av massinvandring”, skriver Vejdeland.

Motståndsrörelsens ledare konstaterar istället att det endast är återkallandet av i stort sett alla icke-svenskars medborgarskap och en fullskalig repatriering av rasfrämlingar som kommer att kunna lösa problemen med mångkulturen. Avslutningsvis skriver han:

Att genomföra detta i en liberal demokrati är naturligtvis omöjligt då det kräver ett nytt synsätt där man gör skillnad på folk och frånsäger sig den ”allas lika värde”-ideologi som råder och som företräds av samtliga riksdagspartier. I stort sett måste vi bryta den härskande klassens liberala hegemoni och endast en kraft som redan från början vill revolutionera samhället, och inte är anfrätta av demokratiskt tankegods, kommer att kunna åstadkomma detta.