MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under lördagsnatten patrullerade aktivister från Nordiska motståndsrörelsen gatorna i Ludvika. Aktivisterna vill förhindra att svenskar blir misshandlade, våldtagna och trakasserade i sitt eget land.

imgpsh_fullsize9

Den senaste tiden har kriminaliteten från invandrargäng mot svenskar ökat markant i Ludvika. Gruppvåldtäkter samt personrån och misshandelsfall är något som befolkningen i Ludvika drabbas av allt oftare.

Natten mot söndagen den 13 februari bestämde sig ett antal aktivister och medlemmar ur Nordiska motståndsrörelsens Näste 5 för att patrullera gatorna i Ludvika. Aktivisterna ville visa för Ludvikaborna att det finns en kraft som är beredd att försvara utsatta svenskar.

— Vi vill förhindra att svenskar i Ludvika blir utsatta för brottslighet, säger nästeschef Pär Sjögren till Nordfront.

Nattens aktiviteter började med en spontan filmkväll i väntan på att gatupatrulleringen skulle starta. Efter en kort genomgång rörde sig gruppen sedan ut på stan runt midnatt. Väl nere på gatan uppmärksammades ett skränigt invandrargäng som verkade förvånade över att se en grupp nyktra svenskar på stan.

Då Ludvika har en relativt liten stadskärna hann gruppen även röra sig i utkanterna kring parker och gångstråk. Trots att kriminaliteten ökat så markant lös polisen med sin frånvaro denna natt. Aktivisterna såg endast till dem vid två tillfällen och då satt de mest avvaktande och passiva i polisbilen.

Patrulleringen flöt på bra och gruppen fick chansen att följa en ung överförfriskad kvinna hem. Utanför en pizzeria utbröt ett bråk mellan två grupper av invandrare, utöver det hände inget speciellt denna natt.

Ett bråk uppstod mellan två invandrargrupper.

Flera Ludvikabor sökte kontakt med aktivisterna under natten och uttryckte sitt stöd för aktionen. Strax efter klockan tre var det i princip folktomt på stan och aktiviteten avslutades.

— Jag tycker att det gick bra så till vida att vi tog plats och märktes rätt tydligt i centrum under natten. Vår uppgift är ju att störa ut eventuella övergrepp som sker mot svenskar när vi patrullerar. Vi kommer att använda oss av våra lagliga rätt till envarsgripande om något händer, säger Sjögren och avslutar med följande löfte:

— Vi kommer att patrullera så ofta vi kan i Ludvika.

Vill du också organisera dig och skydda ditt folk? Anslut dig då till Nordiska Motståndsrörelsen redan idag!


  • Publicerad:
    2016-02-15 23:05