Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Musikal som humaniserar judisk mördarpedofil spelas i repris

Framfördes första gången på Broadway 1998 Våldtäktsmördaren benämns av media som ”judisk martyr”.

Jagade barn och ofredade kvinnor – åkte på stryk av medborgargarde

Andra gången pervot pryglats Perstorpsbor tar lagen i egna händer efter polisanmälningar utan framgång.

Uppsalabor planerar att rensa upp bland gatubarnen

UPPSALA. Nättidningen 24uppsala.se har fått information om att det finns en grupp i Uppsala som förbereder sig på att rensa upp i området runt resecentrum som har tagits över av gatubarnen.

Soldiers of Odin har nu etablerat sig även i Sverige

INRIKES. Gruppen Soldiers of Odin har nu etablerat sig och börjat patrullera gatorna i Sverige.

Norsk polischef: Medborgargarde skapar trygghet

NORGE. En norsk polischef har nu sagt att medborgargardet ”Soldiers of Odin” skapar trygghet i tätorter och att det är bra.

Gatupatrullering i Ludvika

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under lördagsnatten patrullerade aktivister från Nordiska motståndsrörelsen gatorna i Ludvika. Aktivisterna vill förhindra att svenskar blir misshandlade, våldtagna och trakasserade i sitt eget land.

Polisen i Kalmar: “Ta inte lagen i egna händer”

INRIKES. Polisen i Kalmar vädjar till medborgarna att inte ta lagen i egna händer. Nu ska de hålla extra koll efter medborgargarden.

Polisen höjer beredskapen inför helgen

INRIKES. Polisen höjer beredskapen inför helgen. Detta för att hindra eventuella medborgargarden att agera mot kriminella invandrare.

Finnar patrullerar gatorna för att skydda allmänheten

NORDEN. Efter att invandringen till Finland ökat lavinartat har flera finnar bestämt sig för att patrullera gatorna och skydda folket från mångkulturellt våld.

Polisen tillsätter specialstyrka för att stoppa “huligangängen”

INRIKES. Efter att svenska fotbollsfirmor gått samman för att stävja det mångkulturella våldet och sextrakasserierna på gatan har nu polisen valt att tillsätta en specialstyrka som ska agera mot ”huligangängen”.

Amerikaner uppmanas att beväpna sig

UTRIKES. Allt fler amerikanska sheriffer uppmanar allmänheten att börja bära vapen när de befinner sig på allmänna platser. De uppmanas även att skjuta skarpt mot terrorister.

Polis uppmanade brottsoffer att kontakta medborgargarde

SVERIGE. När Skarhult slott i helgen råkade ut för sitt tredje inbrott. Uppmanades Slottsfrun Alexandra von Schwerin att kontakta medborgargardet för att få hjälp. Poliskåren är nämligen överbelastad.