MEDIA. Expo vill inte svara på frågor om frågorna kan förväntas vara för kritiskt ställda. Det visar en rundringning som Granskning Sverige gjort.

De som granskar, registrerar och hänger ut svenskar har vant sig vid att bli hyllade i media. Men när annan, alternativ, media i form av medborgarradion Granskning Sverige ringer upp Expos toppnamn vill ingen prata. Jonathan Leman och Alexander Bengtsson kan kan inte ens förklara varför de inte vill prata och Expos VD Daniel Poohl har lämpligt nog sin telefon avstängd.

Granskning Sverige uppmanar svenskar att själva granska de svenskfientliga och betona hyckleriet när det kommer till granskarna som inte själva vill bli granskade:

Detta visar vad kulturmarxister, kommunister och socialdemokrater fruktar mest av allt. Ett svenskt folk, som med sina kameror, diktafoner och telefoner, ställer frågor. De icke rumsrena svar som kommer från etablissemanget tål helt enkelt inte dagens ljus. Precis som trollen spricker i dagsljus, rämnar fasaden när kamerorna riktas mot kameramännen.


  • Publicerad:
    2015-04-16 17:20