HBTQP I en video från New York Pride ses människor skandera om att de är på jakt efter barn. Bland konservativa och republikaner framkallar innehållet i videon ilska och fördömanden.

Just nu pågår ”Pride Month”, eller pridemånaden som är homolobbyns tid då de ordnar pridefestivaler runtom i världen, dock främst i västvärlden.

I New York väckte ”firandet” av bögeriet ett visst mått av raseri då deltagare hördes skandera ”we’re here, we’re queer, we’re coming for your children”, vilket kan översättas ungefär till ”vi är här, vi är bögar, vi kommer ta dina barn”.

På Twitter kan man se en video från det uppmärksammade tillfället. Även en barbröstad kvinna kan ses stämma in i ramsan.

Enligt New York Post väckte ramsan ilska bland konservativa i USA som fördömde orden då videon fick spridning via sociala medier. Bland annat republikanen Marjorie Taylor Greene kritiserade homolobbyn för det inträffade i ett inlägg på Twitter:

Den här rörelsen "groomar" minderåriga att genomgå mastektomier och kastrera sig själva. Den göder en mångmiljardindustri som medicinskt förgriper sig på barn.

En annan som uttryckte avsky var den konservative podcastprofilen Graham Allen. Han basunerade ut att: ”Det är så här ONDSKA ser ut”.