Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Förbjuds av domare att besöka sin dotter - om han inte vaccinerar sig

Domaren hävdar att ”vaccinationsskepticism grundar sig i konspirationsteorier” Pappan har erfarit biverkningar av influensavaccin.

New York krossar crossar

Illegala fordon beslagtagna Körs över med bulldozer i film.

Anti-Israelprotester med flaggbränning i New York på självständighetsdagen

ANTISIONISM. På USA:s självständighetsdag brände antisionister israeliska – och amerikanska - flaggor i New York. I amerikanska mainstreammedier, politisk offentlighet och bland delar av allmänheten är upprördheten stor.

Ung New York-judes valkampanj störs av BDSM-skandal

NEW YORK. Zack Weiner som befinner sig mitt uppe i en valkampanj för att komma in i New York City Council drabbades nyligen av en sexskandal.

Sionismen frodas i NYC – borgmästaren i lidelsefullt uttalande

JUDISK MAKT. I ett New York City präglat av pro-sionism fördömer borgmästaren Bojkotta Israel-rörelsen och kallar den judiska staten ”ett fundamentalt progressivt koncept” - samt ”ett hemland för jordens förtryckta”.

Synagoga: “Vi blåste myndigheterna och höll ett bröllop för 7 000 – utan coronamasker”

CHUTZPAH. Från en hasidisk synagoga på Brooklyn skryts det nu om hur man lyckats lura myndigheterna och trotsat restriktionerna genom att ordna ett bröllop med 7000 gäster – utan en ansiktsmask i sikte.

Judar tycker att Jewish Lives också Matter

JUDISKT LIDANDE. Judar i New York är upprörda på borgmästaren som tvingar dem att följa coronarestriktionerna, vilket Black Lives Matter alltid har sluppit. "Jewish Lives Matter", tycker de.

FILM: Kravallpolis skingrade dansande kaos-judar i New York

JUDISK KULTUR. Ortodoxa judar firar sukkot i en hel vecka. Redan har festandet resulterat i kravallpolisinsatser och gripanden.

Film: Tvättbjörn ihjälslagen av svart mobb i New York

DJURPLÅGERI. En film som spridits på internet visar hur en tvättbjörn slås ihjäl medan en mobb jublar.

Svarta BLM-motståndare vandaliserar målningar i New York

UTRIKES. Alla svarta håller inte med Black Lives Matter, BLM. I New York i USA vandaliseras nu regelbundet de stora målningar som hyllar den antivita organisationen av svarta aktivister.

27 poliser i New York vaktar BLM-målningen utanför Trump Tower

UTRIKES. "Motbjudande" polisinsats för att skydda BLM-målning när våldet i New York eskalerar.

Paret i Kalifornien som målade över BLM-markering åtalade för hatbrott

REPRESSION. Progressiva åklagare i USA som prioriterar oviktiga "hatbrott" framför brutala våldsbrott skapar problem.

Fem skadade i macheteattack nära synagoga i New York

UTRIKES. Fem personer har förts till sjukhus efter att ha angripits av en machetebeväpnad man under firandet av den judiska högtiden Chanukka i området Monsey i utkanterna av New York i USA. En misstänkt gärningsman har gripits och händelsen utreds som ett hatbrott.

Julafton i New York: 60-åring misshandlades och rånades på 1 dollar

NEW YORK. På New York-polisens övervakningskamera kan man se hur en 60-årig man misshandlas och rånas av ett gäng svarta gärningsmän i stadsdelen Brox. Bytet som rånarna kom över var 1 dollar.

Judisk läkemedelsfamilj försökte dölja förmögenhet under rättsprocess

USA. Delstaten New Yorks justitieminister anklagar den judiska läkemedelsfamiljen Sackler - som stämts av flertalet delstater för sin delaktighet i opioidkrisen i USA - för att ha försökt att gömma en miljard dollar med tanke på rättsprocessen mot dem.

Judisk trollkarl anklagas för två nya våldtäkter

USA. Den judiske magikern David Blaine är tidigare anklagad för våldtäkt av modellen Natasha Prince. Nu har ytterligare två kvinnor gått ut med våldtäktsanklagelser mot honom.

Vänsterstyret i New York tillåter aborter så länge barnet inte är fött

KULTURMARXISM. Den nya abortlagen i New York hyllas av demokrater och judiska medier. Kritiker anser att aborträtten har gått för långt.

“Man, kvinna och X” – New York inför ett tredje “kön”

NEW YORK. Om du är över 18 år kan du nu välja att vara "X" istället för man eller kvinna. Samma sak kan du välja för ditt nyfödda barn när den amerikanska metropolen New York City nu introducerar ett tredje juridiskt kön.

Vit man på New York-universitet avslöjad som “rasist”

RASISM. "Jag älskar vita människor", ropade den unge vite mannen. Nu har den hat-spridande vit makt-studenten identifierats, rapporterar den judiska tidningen New York Times.

Homosexuell vänsteraktivist bakom “Dö juderåttor”- klottret i Brooklyn

POLITISK AKTIVISM. Den antisemitiske klottraren i synagogan Union Temple, Brooklyn, är nu gripen. Hans liv är omgärdat av judar och judiska institutioner.

Afrikan i New York misstänkt för antisemitism

POLITISK AKTIVISM. Afrikan stoppade ett judisk politiskt evenemang i Brooklyn med graffiti.

Stort pådrag i USA – Clinton, Obama, CNN och Soros har fått brevbomber

UTRIKES. Personer med kopplingar till det globalistiska och vänsterliberala etablissemanget i USA har under dagen fått brevbomber skickade till sig. Nordfront följer utvecklingen av händelsen, som nu beskrivs som ett terrordåd. Uppdaterad 22:55

Goldman Sachs-chefens assistent hoppade från 33:e våningen på anrikt hotell

JEW YORK. Nicolas DeMeyer skulle i tisdags erkänna sig skyldig till stöld av hundratals dyra vinflaskor som tillhörde nuvarande Goldman Sachs-chefen. Istället för att dyka upp i rätten föll han mot en blodig död.

Över 200 000 barnäktenskap i USA

USA. Under en 15-års period ingicks över 200 000 barnäktenskap i USA. De yngsta brudarna var 10 år gamla.

USA: Två unga muslimer svårt misshandlade efter att ha trakasserat vit kvinna

USA. En 31-årig man arresterades i onsdags efter att ha misshandlat två unga muslimska män som trakasserat hans flickvän utanför en moské i Brooklyn, New York.

Alla toaletter i New York ska bli ”könsneutrala”

NEW YORK. Enligt en ny lag som stadens borgmästare Bill de Blasio skrivit under, ska alla offentliga toaletter i New York bli könsneutrala.

Experiment: Folk bryr sig mer om knarkare än små barn

USA. I ett socialt experiment provar man att tigga pengar till knark och alkohol, för att senare byta skylt och tigga till sin familj. Lite oväntat verkar folk relatera mer till en knarkare än till en ensamstående far.

Ortodoxa judar betalade latinamerikaner för att protestera mot homoparad

UTRIKES. Ortodoxa judar betalade latinamerikaner för att protestera mot homoparaden, New York City gay pride. De var utklädda till ortodoxa judar och hade plakat med texten "Judendom förbjuder homosexualitet".