USA En grupp muslimer och vänsterdårar fångades på film när de hyllade den antisionistiska motståndskampen i Mellanöstern. Enligt amerikansk media gjorde aktionen lokala judar ”livrädda”.

Ett filmklipp från New Yorks tunnelbana visar hur en grupp muslimer och vad som ser ut som vänstermänniskor sjunger antiisraeliska slagord tillsammans. New York Post beskriver dem som ”antisemitiska” och att incidenten skrämde livet ur judar på tåget.

”Iran, du gör oss stolta, Rafah du gör oss stolta, Västbanken du gör oss stolta!”, ser man gruppen av människor ropa tillsammans. Incidenten filmades bara dagar efter Irans missilattack mot Israel.

— De var så arga och verkade kapabla att ta till våld. Allt jag kunde göra var att dokumentera vad jag såg, och det här är bara en liten del. Jag fick inte ens med de värsta delarna, säger juden som filmade incidenten till New York Post.

Enligt juden ville personerna som sjöng ”döda judar och USA”.

— Det var en av de läskigaste sakerna. När jag kunde se dem, märkte jag hur lätt de skanderade att de ville döda judar, bli av med judar, förstöra Israel, förstöra sionister, önska förstörelse över Amerika. Som om det vore en helt normal sak att utrota ett helt folk! Ändå anklagade de Israel för folkmord, beklagar sig tipsaren vidare.