FRAMTIDEN. I kampanjfilmen ”Slaughterbots” får vi en förvarning om en del av de vapen som kommer att sättas in mot oss lite längre fram.

Filmklippet är en del i organisationen ”Ban Lethal Autonomous Weapons” kampanj för att ett förbud mot autonoma mördarrobotar ska införas. Det är riktigt bra gjort och ger en skrämmande insikt i hur en del av de vapen som i en inte allt för avlägsen framtid kommer att sättas in mot oss troligtvis kommer att se ut. Du rekommenderas att se det!

Efter att ha sett filmklippet frågar man sig om utvecklandet av sådan här vapenteknik verkligen kommer att gå att stoppa i en värld som kontrolleras av dagens maktintressen? Troligtvis inte.

Bara i en värld där makten har tagits från de olika grupper inom den globala eliten som idag styr världen och överförts till organisationer med ledare som verkligen har det egna folkets bästa för ögonen kan en sådan utveckling stoppas.

Kampanjen som organisationen ”Ban Lethal Autonomous Weapons” har dragit igång är dock ändå berömvärd och deras filmklipp bör spridas. Vapen av denna typ är ingenting vi vill se i händerna på den elit som styr idag.

Det bästa resultatet av detta filmklipp vore dock inte om ett förbud mot sådana här vapen upprättades, utan om det istället fick folk att inse att de måste gå in i kampen nu om de vill förhindra en framtid som denna. Redan idag måste kampen, mot den internationella eliten och för det egna folkets intressen, påbörjas. Väntar man tills teknik som i detta filmklipp har utvecklats och börjat produceras storskaligt, något som inte är allt för avlägset, då det mesta av tekniken som krävs redan finns, så är det troligtvis redan för sent.

En avslutande reflektion gäller antydningen som görs i filmklippet att det framförallt skulle vara folk med så kallade ”vänsteråsikter” som skulle vara de som var hotade om dagens elit fick sådana här vapen till sitt förfogande. Detta är bara larvigt!

Alla som är insatta i hur världen verkligen fungerar vet att vänsterfolk och liberaler, alla dessa kulturmarxister och politiskt korrekta fånar, är den globala styrande elitens fotsoldater och nyttiga idioter. De värden som den så kallade ”vänstern” kämpar för, multikulturalism, feminism, HBTQ-rättigheter, manshat och annat sådant, är precis samma som de som äger de multinationella företagen och kontrollerar det internationella banksystemet driver på för att införa mer av.

Om den styrande eliten av idag får denna vapenteknik så kommer det inte som det framställs i filmklippet att vara de som kämpar för mänskliga rättigheter och annat sådant som kommer att vara hotade, utan istället kommer de hotade att vara alla vi nationella som kämpar mot den globala eliten och deras banksystem, mot deras multikulturalism och sionism.

Publicerades ursprungligen på Informationskriget.se


  • Publicerad:
    2018-01-03 22:08