USA. Hunter Bidens dator som i december beslagtogs av FBI, uppges nu innehålla komprometterande bilder av Biden själv samt foton av minderåriga flickor.

Bilder som ska vara från Hunter Bidens dator. Skärmbild: Twitter.

Hunter Biden, son till demokraternas presidentkandidat, Joe Biden, har gjort sig känd som missbrukare av både narkotika och sex. I december förra året beslagtogs hans dator av FBI, efter att den lämnats in för reparation, sedan datorn visat sig innehålla ”spår av kriminell aktivitet”.

Enligt nya chockerande uppgifter så innehåller Hunter Bidens dator inte bara, som Nordfront tidigare rapporterat om, ljudfiler av spektakulära samtal mellan Biden och den tidigare ukrainske presidenten, utan även privata bilder av Biden själv, skriver Gateway Pundit.

På vissa av bilderna syns han med något som ser ut som en crackpipa i munnen. Det ska enligt källor även finnas bilder av minderåriga flickor.

På omkring en tredjedel av fotona av minderåriga finns samma 14-åriga flicka, som enligt en källa dessutom ska vara en släkting till Biden.

Flickan uppträder enligt källorna topless på några bilder och på vissa av dem finns Hunter Biden själv med, i något som beskrivs som ”suggestiva ställningar”.

Rudy Giuliani, tidigare borgmästare i New York, numera Donald Trumps personliga advokat, har uttalat att Biden nu kan förvänta sig efterverkningar för bilderna av minderåriga samt att bevismaterialet lämnats över till delstatspolisen i Delaware för eventuell utredning.

Att skandalen kommer att ge viss påverkan på det stundande amerikanska valet är inte otänkbart.


  • Publicerad:
    2020-10-22 12:45