UTBILDNING. ”This is Europa” publicerade nyligen en film med tips på hur man bör bemöta människor som är ”antivita”, alltså människor som medvetet eller omedvetet arbetar mot vita folkslags intressen och för den vita rasens utrotning genom massinvandring och rasblandning.

Bland annat förklarar filmen att antivita i de flesta fallen är hjärntvättade sedan barnsben och därför ofta är svåra att nå med ren fakta, men att man genom att ställa kritiska frågor kan få dessa människor att förhoppningsvis se motsägelserna i sina egna åsikter och på så vis börja ifrågasätta sin politiskt korrekta världsbild.

Att ställa frågor är ”passivt aggressivt” och sätter motparten på defensiven och gör att du bestämmer vad som ska diskuteras. Exempel på frågor som rekommenderas av ”This is Europa”:

  • Afrika för afrikanerna, Asien för asiaterna, men de vita länderna för alla?
  • Om hudfärg inte spelar någon roll, varför är raslig mångfald då så viktigt? Och varför är det bara så i alla vita länder?
  • Om mångkultur verkligen är något som folk vill ha, varför har vi då ”white flight”?
  • Om de så kallade ”antirasisterna” inte bryr sig om ras, varför har de då ett problem med vita skolor, vita arbetsplatser, vita städer och vita länder?
  • Du anklagar mig för att vara ”rasist” för att jag inte vill att mitt folk blir en minoritet i mitt land, när var senaste gången du anklagade en kines för att vara ”rasist” för att inte vilja att kineser ska bli en minoritet i Kina?

Vidare sägs i filmen att många invandringskritiker istället för att diskutera det viktiga – demografi och frågan om den vita rasens överlevnad – så är många fega och väljer att endast kritisera massinvandringen genom kortsiktiga ekonomiska och sociala problematiseringar, då man inte kan anklagas för att vara rasist när man väljer att bara fokusera på dessa mindre viktiga frågor. Men det är alltså rasfrågan man bör försöka att styra in diskussioner på genom att ställa frågor kopplade till den.

Följ ”This is Europa”:
Facebook
Youtube


  • Publicerad:
    2016-04-24 10:00