Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Jennifer Blacks helomvändning: “Vi måste sluta med beröringsskräcken”

Av Redaktionen, 2017-09-04
redaktionen@nordfront.se

MEDIA. Bloggerskan Jennifer Black publicerade under gårdagen en video där hon tog avstånd från beröringsskräck och uppmanade till enighet bland alla systemkritiker.

Bloggerskan Jennifer Black intervjuas under en demonstration.

Bloggerskan Jennifer Black gjorde sig känd i nationella kretsar när hon under Folkets demonstration i mars 2016 höll ett spektakulärt tal, i vilket hon tog avstånd från alltifrån våld och ”extrema åsikter” till radikalism, rasism, ”fascism”, ”nazism”, kommunism, AFA, Nordiska motståndsrörelsen samt Nordisk Ungdom.

Talet möttes av hård kritik och Black kom strax efter att lämna Folkets demonstration, enligt egen uppgift på grund av att det fanns ”smånassar och småfascister” i rörelsen.

Sedan dess har Black bloggat under namnet Realistbloggerskan, där hon har lyckats samla över 30 000 följare. Hon har också varit med och grundat organisationen European Nationalist Association (ENA), som hon beskriver som en partipolitiskt obunden aktivistorganisation med syfte att rädda Europa undan massinvandringen.

Under söndagskvällen publicerade Black ett videoklipp på sin blogg som fick många att höja på ögonbrynen. Med tanke på det tal som hon höll under Folkets demonstration 2016 så har Jennifer Black i nationella kretsar mer eller mindre blivit synonymt med den sjukliga beröringsskräck som finns inom invandringskritiska kretsar. I det nya klippet presenterar dock Black en helomvändning från den ståndpunkt som framfördes i Stockholm under förra året.

— Jag har fått nog av människor som inte förstår vad det är vi bör rikta vår fokus på, inleder Black sin video och syftar på systemkritiker som baktalar varandra och har beröringsskräck gentemot ”vissa grupper”.

Hon kallar den beröringsskräck som finns mot exempelvis nationalsocialister som ”barnsligheter” och anser att det är kontraproduktivt.

— Om vi håller på och sära på oss och grupperar oss i olika gäng så kommer vi aldrig att kunna enas som folk, konstaterar Black och attackerar bland annat de olika invandringskritiska Facebookgrupper som har dykt upp med följande inbördes strider och falanger.

Angående sitt tidigare ställningstagande och uttryck för beröringsskräck säger Black:

— Jag tog avstånd, när jag var med i Folkets demonstration, från flera grupper för ungefär ett år sedan. Jag har lärt mig att det här avståndstagandet och den här beröringsskräcken vi har, gör att vi aldrig kommer att kunna enas. Det har jag fått lära mig den hårda vägen.

— Vi måste enas. Släpp er jäkla prestige. Vi måste samarbeta! Det handlar om Sveriges framtid, menar Black.

Se videon med Jennifer Blacks uppdaterade budskap nedan:

Nordfront har varit i kontakt med Jennifer Black och i ett skriftligt uttalande kommenterar hon:

Videon riktar sig till alla som påstår sig värna om Sveriges framtid. Vi Sverigefränder måste gå samman en gång för alla oavsett meningsskiljaktigheter. Vi måste sluta upp med grupperingar och interna konflikter om vi någonsin ska kunna fylla gator och torg och med slagkraftigare metoder i form av en stor sammansluten folkmassa. För att kunna skapa förändring så måste vi våga stå sida vid sida utan att agera som att vi fortfarande tror på tjej- och killbaciller. ”Kommer dom så kommer inte jag..”. Detta får en att skämmas när medborgare ifrån andra länder på besök i Sverige ifrågasätter vad i tusan det är vi håller på med.

Jag talar ur egna erfarenheter där jag själv kritiserat det ena och det andra utan en minsta kunskap om de jag kritiserat, för att jag lyssnat på andra istället för att bilda mig en egen uppfattning. Den som lever lär. Jag fick lära mig den hårda vägen men att beskåda saken från en objektiv synvinkel i Facebookgrupper och andra samlingsplatser för nationalister av olika slag. Allt detta gav mig förståelse för det verkliga problemet: Beröringsskräck.

Att Sverigedemokraterna aldrig kommer att samarbeta med Nordiska motståndsrörelsen och vice versa på parlamentariskt plan är en politisk fråga, men att vi som folk låter oss manipuleras utav mainstreammedia och varandra, till den graden att vi nästan hyser avsky för de som kämpar åt samma håll, är något som är ytterst pinsamt och skrämmande. Detta är roten till att vi fortfarande inte är i närheten utav en folklig revolution. Prestige, uppmärksamhetsstörningar och rädsla blockerar just nu Sverige från att utvecklas.

Prata med varandra och sprid inte falska påståenden. De bästa svaren finner man hos källan.


  • Publicerad:
    2017-09-04 09:30