DEMONSTRATION. Igår meddelades det att det tvååriga projektet som samlat en del svenskar trötta på massinvandringen och den nuvarande regeringen läggs ned.

Folkets demonstration på Norrmalmstorg.

Denna skrivelse riktar sig till alla er som deltagit på någon av de demonstrationer som anordnats av Folkets demonstration, till er som funderat på att delta på någon av deras arrangemang, till er som gillat deras sidor på sociala medier och egentligen till alla svenskar som önskar förändring i vårt land.

Folkets demonstration lyckades med blandad framgång att genomföra flera demonstrationer i Stockholm, samt två i Göteborg och en i Trelleborg. De sa sig vilja föra folkets talan och vara en ”samlande kraft för Sverigevänliga och regim- och etablissemangskritiska åsikter.” Projektet gick dock mer och mer bort från denna ursprungsidé allt eftersom det fortgick och mot slutet var det för arrangörer och talare viktigare att ta avstånd från ”rasism och extremism” än att faktiskt vara ärligt regimkritiska. Man blev alltså en del av etablissemanget istället för att utmana det. Detta blev också Folkets demonstrations undergång.

Vårt folk och land står inför otroligt svåra tider. Massinvandringen pågår hejdlöst. Förbrytarna i Riksdagen gör det möjligt och massmedia hejar på. Bakom kulisserna sitter skrupelfria globalister som förutom att skänka pengar till organisationer som är positiva till samhällsförfallet också aktivt arbetar för att fler invandrare från exempelvis Afrika och Mellanöstern ska kunna ta sig hit.

Vad svenska folket måste inse är att det är hög tid nu att på riktigt välja sida. Antingen luta sig tillbaka, strunta fullkomligt i våra kommande generationer och se vårt folk och land utplånas eller gå till radikal kamp och verkligen göra motstånd. Tiden är ute för att stå i gråzonen däremellan och stödja mellanmjölksalternativ eller tycka att den radikala sidan är för radikal. Är du så rädd om ditt anseende, ditt bankkonto och din tillfälliga trygghet att du inte vågar välja motståndets väg så innebär det samma sak som att du väljer att acceptera vår en gång storslagna nations undergång.

Vi i Nordiska motståndsrörelsen är de som fått den stora äran att få leda det verkliga motståndet, fritt från skamset avståndstagande och försök att bli accepterade av det folkfientliga etablissemanget. Vi har kurage nog att inte bry oss om nesliga epitet, hot eller medias lögner. Vi har förstånd nog att inse att vill vi verkligen ha förändring så måste vi också verkligen arbeta och kämpa för den!

Jag tror att majoriteten av er som stöttat Folkets demonstration är väldigt bra och godhjärtade människor. Jag tror att ni innerst inne har samma kurage och förstånd som oss. Det är dags att ni visar det och ansluter er till det verkliga motståndet. Låt media kalla er rasister, det gjorde de redan när ni gick i Folkets demonstration. Låt vänsterextremisterna skräna, skrika och hota, det gjorde de redan när ni gick i Folkets demonstration. Låt etablissemanget skaka av fruktan för ert engagemang, för det gjorde det KNAPPAST när ni gick i Folkets demonstration!

Den 30 september arrangerar vi en demonstration i Göteborg. Samla ert mod, ta er i kragen och slut upp på den och visa att ni är de jag vet att ni är. Till personer som eventuellt blivit modfällda på grund nedläggningen av ett projekt ni trott på vill jag säga följande; om ni tidigare inte deltagit på våra demonstrationer, men däremot gjort det på Folkets demonstration och nu väljer att gå med i vårt tåg, visar ni att det nu nedlagda projektet inte varit förgäves. Jag vill också säga att vi har varit verksamma i tjugo år nu och kommer inte att lägga ner stridsyxan av familjära skäl – fan heller, det är ju av familjära skäl vi plockat upp den från första början!

Sverigevänner, systemkritiker, realister, patrioter, nationalister och nationalsocialister – i Göteborg den 30 september går vi sida vid sida, tillsammans, för att visa etablissemanget att vi inte längre stillasittande kommer acceptera deras vansinne!


  • Publicerad:
    2017-08-17 15:20