DEMONSTRATION. Nu är parollen för höstens kraftuppvisning äntligen här. Parollen förklaras i denna artikel.

Politikerna i Riksdagen och EU-parlamentet har öppnat upp vår nations gränser på vid gavel för en aldrig tidigare skådad invasion. Hand i hand med massmedias journalister mörklägger de alla förödande konsekvenser som följer i samband med denna massinvandring och agerar med alla medel för att tysta dem som försöker yttra sanningen. Tillsammans leder de vårt folk till undergång!

Att i en maktposition medvetet agera i direkt motsats till vad som är bäst för vårt folk och land är förräderi. Att sedan likrikta alla samhällsbärande instanser för att hålla varandra bakom ryggen så att ingen någonsin ställs till svars är korruption.

Nordiska motståndsrörelsen erkänner inte dagens regering som legitim utan betraktar den som direkt brottslig. Vi ser heller inte de stora mediehusen som granskare av makten då de snarare utgör systemets propagandaapparat och folkets fiende. Dagens politiker och journalister är inget annat än banditer och rövare, de är förbrytare! 

”Om en regering använder sin makt för att avsiktligt leda ett folk till undergång är revolt inte bara en rättighet utan också en plikt för varje medborgare.”

Revoltera mot förbrytarna. Det är din rättighet och det är din plikt. Vi ses i Göteborg den 30 september!

Nordfront kommer hålla dig uppdaterad med all nödvändig information.


  • Publicerad:
    2017-08-21 06:30