MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Medlemmar i Näste 6 genomförde under onsdagsförmiddagen en aktion vid Tegs Centralskola i Umeå som förtrycker oliktänkande elever och ljuger om Nordiska motståndsrörelsen.

Se aktionen nedanför:

Under måndagsförmiddagen genomförde Nordiska motståndsrörelsens Näste 6 en aktion utanför Tegs Centralskola i Umeå. Bakgrunden är att skolans rektorer, Charlotte Skarin och Helena Björnwall Åström, tidigare har meddelat att de kommer att göra allt för att Nordiska motståndsrörelsens propaganda inte ska kunna nå deras elever. Trots att JK meddelat att organisationens flygblad är helt lagliga tänker de göra en polisanmälan varje gång de dyker upp på skolan.

Elever på skolan har kontaktat Näste 6 och berättat att både rektorer och lärare ljuger om Motståndsrörelsen. De trakasserar också elever med oppositionella åsikter, försöker i vissa fall få elever som törs ifrågasätta exempelvis massinvandringen att byta skola och klagar på hur dessa elever klär sig eller vilka frisyrer de hör.

På en gymnasieskola i Umeå kontaktades nyligen också Säpo när några elever spred flygblad med information om massinvandringens konsekvenser.

Näste 6 ville med denna aktion tala om för skolans svenska ungdomar att de inte behöver lyssna på lärarnas lögner och att rätten att kämpa för sitt folks överlevnad är given av naturen, och på så sätt kan ingen – inte ens någon korrupt rektor – ta den ifrån dem.

Se en elev på Tegs centralskola ifrågasätta Jan Björklunds liberala folkmordspolitik:


  • Publicerad:
    2018-05-30 11:19