SKOLA. När Jan Björklund bjöds in till en grundskola i Umeå för att sprida liberal propaganda hade han nog inte väntat sig mothugg. Men en modig elev valde att ställa den liberale partiledaren mot väggen för hans folkfientliga politik.

”Jag tycker att ni för en politik som går ut på att sälja ut vårt folk”, så valde en elev på Tegs Centralskola i Umeå att inleda sin fråga när Liberalernas partiledare Jan Björklund besökte hans klass för att berätta om sin politik.

Eleven fortsatte sedan med att ifrågasätta på vilket sätt Sverige tjänar på massinvandringen, som Liberalerna har varit en del av att samordna.

Diskussionen fortsätter sedan mellan eleven och en ställd Björklund, som inte riktigt tycks ha förberett sig på mothugg från någon av eleverna. När eleven undrar varför Sverige stödjer USA:s sionistiska aggressioner i Mellanöstern så försöker Björklund att skylla allt på Ryssland.

— Jag har en annan syn på USA än vad du sa, krigsvälde eller vad du sa. Hotet mot Sverige, eller det hot som finns militärt är inte USA. Det är Ryssland, det är Putin… Ryssland agerar oerhört aggressivt mot sina grannländer och därför borde Sverige rusta upp sitt försvar och vara med i Nato där USA är med, förklarar Björklund.

Se hela konfrontationen av Jan Björklund:


  • Publicerad:
    2018-05-02 21:00