MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Efter att en svensk elev utsatts för en grov misshandel så ansåg rektorerna på Lorensbergaskolan att främlingsvåldet skulle bemötas med ökad indoktrinering, något som Motståndsrörelsens aktivister inte höll med om. Som svar begav sig aktivister från Näste 5 till skolan under parollen ”Svensk ungdom – slå tillbaka”.

På Ludvikas skolor är den mångkulturella problematiken nu så allvarlig att när polisens patruller har tid över ska de åka ut till skolorna och visa upp sig i ett försök att förebygga de våldsamheter och den brottslighet som följer i rasfrämlingarnas spår. Samtidigt slår systemet ner med full kraft på de svenska ungdomar som försöker säga ifrån eller organisera sig till försvar.

För några veckor sedan blev en svensk elev helt oskyldigt misshandlad av en betydligt äldre rasfrämling. Skolan valde då att skicka ut ett mail där man erbjöd kramar och uppmanade föräldrarna att prata om demokrati och jämlikhet med sina barn. Mer indoktrinering blev alltså systemets svar på främlingsvåldet.

LÄS MER: Högstadieelev misshandlades av rasfrämling – lärare ska krama bort problemet

För att visa de svenska ungdomarna att de inte står själva och att det finns ett alternativ till systemets antisvenska hjärntvätt så begav sig ett antal aktivister från Näste 5 till Lorensbergaskolan. På plats ställde man upp med fanor och en banderoll där det stod ”Svensk ungdom – slå tillbaka!”. Med gröna rökfacklor och megafon påkallade man uppmärksamhet och uppmanade eleverna att stå upp för sig själva och varandra.

Många elever kom ut för att se vad som stod på och banderollens budskap uppskattades – men inte av rektorerna. Foto: Nordfront.se.

Det visade sig att ungdomarna hade bra koll på vilka Nordiska motståndsrörelsen var och trots rektorernas försök att hindra dem var det många elever som kom ut och ville prata med aktivisterna och berätta om de missförhållanden som råder på den mångkulturella skolan. Trots skolungdomarnas vittnesmål, den nyligen inträffade grova misshandeln och polisens återkommande patrullering av skolan så menade rektorn att allt bara stod bra till på Lorensbergaskolan.

Nordfront TV var på plats och filmade aktionen. Foto: Nordfront.se.

I dagens Sverige är våra barn och ungdomar inte ens fredade från främlingsvåld och sexuella övergrepp i skolorna. Har du tröttnat på att se våra barn stå skyddslösa medan ondsinta folkförrädare gullar med livsfarliga främlingar? Låt inte våra barn stå själva! Slut upp i kampen för ett tryggt och säkert Norden. Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen redan idag!


  • Publicerad:
    2017-12-20 12:51