Natten till lördag, den 27/5, sammanstrålade kamrater från Kampgrupperna 110 och 103 i Eskilstuna med anledning av den så kallade Springpride-festivalen som hölls i staden i helgen.

Tidigt noterades det att det röda packet hade varit i farten inte alltför långt innan motståndsmännen och satt upp ett stort antal klistermärken som kändes dygnsfärska. Med ögon och öron spetsade inleddes arbetet med att skrapa bort folkfientlig propaganda och ersätta den med sunda budskap runt om hela de centrala delarna av staden.

Utöver klistermärken ägnade man även stor tid åt att spärra av stora delar av den centrala stadsdelen för att markera närvaro samt visa att man inte tolererar det sjuka budskap som av homolobbyn sprids för att infektera samhället och förgöra kärnfamiljen. Man fann även statyer av män klädda i kvinnokläder och kvinnor klädda i manskläder med etiketten
”#ombytta_roller” på. Även dessa sanerades från fientliga budskap och utsmyckades på nytt med Motståndsrörelsens band.

Då aktiviteten skulle avslutas hade statens blåklädda så kallade ordningsmakt uppmärksammat aktiviteten och bestämt sig för att ingripa. Fem av dessa hade till en början svårt att frambringa anledning till att man inte fick lämna platsen men förklarade att motståndsmännen setts sätta upp någonting och därefter skulle det undersökas om detta kunde anses som ”hets mot folkgrupp”. Efter att det förklarats att detta redan var godkänt material enligt JK ville man ändå registrera och fotografera dem som var på plats för en eventuell brottsutredning.

Efter detta avslutades aktiviteten med att det serverades frukost hos en av kamraterna.

Vill du vara en del i att göra Norden friskt igen? Anslut dig då till organisationen och se till att gå med oss i Fredrikstad för att krossa homolobbyn.


  • Publicerad:
    2017-05-28 18:04