TYSKLAND. Talespersonen för det tyska vänsterpartiets ungdomsförbund har hamnat i rejält blåsväder efter att ha eftersökt filmer där tyskar dödas.

24-årige Sarah Rambatz, talesperson för det tyska vänsterpartiet Die Linke, har hamnat i ett rejält blåsväder efter att ha eftersökt antityska filmer som visar tyskar som dödas.

Efter att Rambatz antityska efterlysning uppmärksammats på sociala medier fick hon motta en massiv kommentarsstorm från upprörda tyskar, där hon påstår att både hon och hennes familj fick motta dödshot.

Uppmärksamheten kring hennes minst sagt tveksamma filmsmak nådde till slut också partitoppen vilket ledde till att hon fick avstå från att ställa upp för partiet i Hamburg. Rambatz har sedermera bett om ursäkt för att offentligt exponera hennes favoritfilmer och hävdar att det hela bara var ett ”löjligt, tankefritt agerande”.

Detta är dock inte första gången som vänsterpartiet har plågats av företrädare som uttalat antityska åsikter. För två år sedan uttryckte juden Gregor Gysi glädje över det pågående folkmordet på tyskar:

— Varje år dör fler tyskar än som föds. Det är glädjande och har att göra med att nazisterna inte är särskilt bra på att föröka sig, sade Gysi då.

Källa:
Hamburg Leftist Politician Asks for ‘Anti-German’ Film Recommendations ‘Preferably Where Germans Die’


  • Publicerad:
    2017-09-08 21:05