HOMOLOBBYN. En kvinna som blev uppfostrad i ett lesbiskt hem talar ut om en barndom som präglats av en saknad efter en kärnfamilj med en mamma och pappa.

Millie Fontana, 24 år, talar ut om sin barndom i ett hem med två lesbiska mödrar och vill genom sin historia belysa de negativa effekterna det har på ett barn att inte kunna växa upp i en naturlig familj med en mamma och en pappa.

Hennes pappa var vän till en av mammorna tiden innan hon föddes och ska ha hjälpt paret med att få barn. Han ska sedan ha ignorerats som fadersfigur och det var inte förrän Millie var elva år gammal som hon mötte sin biologiska pappa. En tid som hon själv beskriver var den första gången som hon kände sig ”stabil” i sin uppväxt.

— När jag var ung ville jag inte ta in folk i min värld.

Att växa upp i ett så kallat samkönat hem gjorde att hon sökte sig till andra normala familjer och fadersfigurer och närmast ”tillbringade en osund tid i deras hem för att hon fascinerades av den heterosexuella familjestrukturen”.

Om lesbiska och homosexuella föräldrar säger hon att den ena försökte spela det andra köner i ett försök att kompensera för bristen av en fadersfigur eller mammarollen men hon avslöjar att det är mycke tineffektivt och aldrig kan ersätta den naturliga familjen.

Källor:
Woman Raised By Lesbian Mothers Infuriates Liberals, Drops Truth Bomb About Her Childhood
Snakker ut om sin barndom i en lesbisk familie


  • Publicerad:
    2017-06-08 10:10