Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Läsarna: Donald Trump har gjort bort sig!

Av Redaktionen, 2017-05-01
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. Upp som en sol och ner som en pannkaka? Eller spelar karln fortfarande schack? Vi frågade läsarna om Donald Trump och få är nöjda med dennes prestation.

Under Donald Trumps första två månader som president genomfördes många bra saker. Han såg till att USA lämnade förhandlingarna gällande globalisternas frihandelsavtal TPP, försökte införa reseförbud för människor från MENA-länder, ville ta bort extremiststämpling av vita nationalister, nämnde inte judarna på deras heliga dag (vilket sågs som en oerhörd förolämpning av Guds utvalda folk), varnade återigen för Sveriges havererade invandringspolitik samt beordrade byggandet av muren till Mexiko för att stoppa den illegala invandringen.

Många av hans vallöften höll på att infrias och flera av hans uttalanden hade stor symbolisk betydelse då de både direkt och indirekt angrep globalisterna och judisk makt.

Sedan hände något. Retoriken gentemot NAFTA och handelskrig mot Kina mjukades upp och Trump valde att bomba Syrien. Trumpts retorik har avsevärt hårdnat gentemot Nordkorea, Iran och Ryssland, vilka är länder som den globala judisk makt-rörelsen har mindre kontroll över och vill bekämpa. Den konservative Steve Bannon skickas ut i kylan till förmån för Trumps judiske och neokonservative svärson Jared Kushner som har kopplingar till George Soros.

Teorierna är att Donald Trump antingen är köpt från början, att han ’spelar schack’ (att han spelar ett smutsigt politiskt spel för att på längre sikt få igenom sin politik) eller att han hålls som gisslan efter ett judiskt maktövertagande i Vita huset.

31% av läsarna menade att Trump har gått från bra till dålig medan 12% menar att de pendlat mellan att tycka att han är bra och dålig, vilket visar att Trump i alla lägen skapat ett visst hopp bland läsarna.

17% är osäkra och avvaktar med sin bedömning vilket inte är så konstigt då Trumps administration fortsätter att skicka ut blandade signaler och förvirra media, väljare och observatörer.

14% har alltid tyckt att Trump var dålig medan 8% fortfarande tycker att han är bra, och med facit i hand verkar de negativt inställda vara rätt ute.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp senare.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-05-01 21:00