Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Trump: “6 miljoner judar mördades av en obeskrivlig ondska som det mänskliga hjärtat inte kan bära”

Av Redaktionen, 2017-04-26
redaktionen@nordfront.se

USA. Nyligen publicerade Vita huset en video där Trump hyllar ”förintelsens” offer och svär sin trohet till det judiska folket och skurkstaten Israel. Samtidigt har han meddelat att han kommer acceptera en budget som inte innehåller medel till att bygga muren mot Mexiko.

Nordfront har tidigare skrivit om den 180-gradersvändning som USA:s president Donald Trump i allt väsentligt tycks ha tagit sedan han plötsligt beslutade sig för bomba regeringstrupper i Syrien i början av april. Många har spekulerat i det maktskifte som tycks ha ägt rum i Vita huset, där den konservative och antiglobalistiske Steve Bannon tycks ha blivit utmanövrerad till förmån för Trumps judiske och nekonservative svärson Jared Kushner.

LÄS OCKSÅ: ”Judiskt maktövertagande i Vita huset orsaken till Trumps förvandling?

Efter att Trump svors in som president blev många inledningsvis positivt överraskade och det såg faktiskt ut som om han skulle komma att leverera på många av sina vallöften och mer därtill. Han såg till att USA lämnade förhandlingarna gällande globalisternas frihandelsavtal TPP, försökte införa reseförbud för människor från MENA-länder, ville ta bort extremiststämpling av vita nationalister, varnade återigen för Sveriges havererade invandringspolitik samt beordrade byggandet av muren till Mexiko för att stoppa den illegala invandringen.

Många av hans beslut och uttalanden var både direkta och indirekta angrepp på globalismen och judisk makt-rörelsen. Han underlät till och med att nämna judarna på deras heliga dag, den så kallade ”förintelsens minnesdag” som infaller den 27 januari.

Makten inom Trumps administration sägs ha skiftat från den antiglobalistiske Steve Bannon (till höger) till den judiske globalisten Jared Kushner (till vänster).

Eftersom judarna är ett särskilt och ”utvalt” folk och ”förintelsen” påstås vara ett ojämförligt brott så räcker det uppenbarligen inte med en minnesdag per år. Enligt Wikipedia så uppmärksammas ”förintelsen” vid inte mindre än nio olika datum världen över och därtill har man i USA en åtta dagar lång ”Days of Remembrance of the Victims of the Holocaust” (DRVH).

DRVH inleds i samband med den judiska högtiden Yom HaShoah, vilket är den officiella ”förintelse”-högtiden i Israel. I samband med Yom HaShoah, som i år inföll den 23 april, så publicerade Vita huset en video där Trump i ett känslomässigt tal riktat till Judiska världskongressen hyllade och svor sin trohet till Israel och det judiska folket. Dessutom beskrev han i talet ”förintelsen” som en händelse där sex miljoner judar ska ha mördats av ”en ondska som inte går att beskriva med ord och som det mänskliga hjärtat inte kan bära”.

LÄS OCKSÅ: ”Tredje världskriget?

Talet i sig är uppseendeväckande då det även med amerikanska mått är både extremsionistiskt och aggressivt. Trump går inte endast emot sin egen väljarbas utan hotar öppet nationer som är fientligt inställda till Israel. Trumps tidigare agerande där han påstod sig söka vänskap med alla nationer av god vilja likväl som hans tillmötesgående attityd mot den amerikanska Alt right-rörelsen känns främmande med dessa ord:

Idag, bara decennier från Förintelsen, ser vi en stor nation som har rest sig ur öknen och vi ser en stolt Davidsstjärna som flaggar över staten Israel. Den stjärnan är en symbol för judisk överlevnad. Det är ett monument för orubblig styrka. Vi minns de kända orden som har tillskrivits Theodor Herzl: Om du vill det, är det ingen dröm. Om du vill det, är det ingen dröm.

Judar över hela världen har bevisat sanningen i dessa ord dag efter dag. Till minnet av de som gick förlorade så förnyar vi vårt engagemang och vår beslutsamhet att inte ignorera vår tids varningssignaler.

Vi måste slå ut fördomar och antisemitism varhelst det kan finnas. Vi måste besegra terrorism och vi får inte ignorera hoten från en regim som öppet talar om Israels förstörelse. Vi kan inte ens tillåta att man tänker den tanken.

Till alla er ikväll, som har kommit från hela den vida världen, låt det bli känt att Amerika står starkt med staten Israel.


Donald Trumps Yom HaShoah-tal. Är detta hans slutgiltiga trohetsed till den internationella judenheten?

”A great, big and beautiful wall”
En av Trumps viktigaste vallöften var att han lovade att bygga en mur mot Mexiko för att USA skulle kunna återta kontrollen över sina gränser. Tanken var att muren skulle hindra flödet av framförallt illegala invandrare och droger, som under de senaste decennierna mer eller mindre fritt har fått flöda in över gränsen från Mexiko.

RÖSTA: Har du ändrat dig om Donald Trump?

Många hade hoppats att Trump åtminstone inte skulle vika från ett sådant starkt och viktigt vallöfte, men även detta tycks han nu ha valt att bortse från. Enligt uppgifter har han nämligen meddelat att han kommer att acceptera en budget som inte innehåller finansiering av muren. Med tanke på det motstånd han tidigare mött i kongressen, inklusive från sitt eget republikanska parti, så innebär detta att kongressens budget de facto inte kommer att innehålla en post för byggandet av en mur.

Trump får nya anhängare
I samma takt som allt fler av de ursprungliga Trumpsupportrarna nu tar tillbaka sitt stöd för presidenten så har nekonservativa och krigshetsande sionister börjat att offentligt omfamna honom.

Senast i raden av officiella bifall till presidenten är den judiske krigshöken Paul Wolfowitz, som enligt uppgift har hyllat Trumps attack mot Syrien. Dessutom ska han ha satt sig i kontakt med nyckelpersoner inom Trumps administration för att försöka förmå dem att förespråka ytterligare sionistiska ingripanden i Mellanöstern.

Paul Wolfowitz . en av regissörerna till kriget i Irak, är den senaste av Trumps nya supportrar.

Även den republikanske senatorn och krigshöken Lindsey Graham, som inledningsvis var en av Trumps fränaste kritiker, har nu vänt och ska ha uttryckt att ”vi har nu en president och ett nationellt säkerhetsteam som jag har drömt om under åtta år”.

Källor:
Donald J. Trump (Facebook)
Trump Sends Special “Never Again” Message to the Six Million
We’re Not Getting a Wall.
Why Paul Wolfowitz Is Optimistic About Trump


  • Publicerad:
    2017-04-26 08:00