JUDISK MAKT. Kansallinen Vastarinta skrev förra veckan om att det globalistiska, judiskledda finansföretaget BlackRock i Tyskland blivit föremål för polisens husrannsakan. Till fallet hör också viss dramatik då BlackRocks tyska avdelnings ordförande nu vill ta över CDU efter att förbundskansler Angela Merkel avgår.

BlackRock är ett företag vars namn knappast syns på löpsedlar ämnade för vanligt folk. Trots det är företagets politiska inflytande stort i såväl Europa som USA. BlackRock har nämligen vuxit sig större än till och med Tysklands ekonomi. I bakgrunden för den kraftiga tillväxten finns den internationella finanskrisen, som man utnyttjat kallblodigt. Mätt i tillgångar är BlackRock Europas största kapitalförvaltningsbolag.

Under ledning av juden Laurence Fink har BlackRock använt sina tillgångar och sin politiska hävstångskraft för att driva politiska projekt som är till skada för vita folk, såsom ”mångkultur”, homolobbande samt avskaffande av rätten för privatpersoner att äga vapen.

Nationalister fokuserar ofta enbart på juden George Soros och liknande världskända societetspersoner. I det långa loppet är det skadligt eftersom ockrande aktörer som det judiska BlackRock som agerar i bakgrunden är minst lika farliga fiender som Soros, som trivs på löpsedlarna.

Åklagaren i Tyskland ordnade husrannsakan hos BlackRocks München-kontor för att utreda en omfattande härva av skattebrott, som angår flera globalistiska finansföretag. Enligt åklagaren är det fråga om ett grovt bedrägeri.

Man misstänker att finanseliten i Tyskland deltagit i en tio år långt brottshärva, som kostat EU-medborgarna uppskattningsvis tiotals miljarder euro. Fallet har kallats för den tyska historiens ”största skatteskandal”.

Ockrarna rånade vanliga medborgare genom att fabricera falska skattekreditansökningar som hade med utdelningar att göra, och som de i verkligheten inte betalat någon skatt på. Offren för bedrägeriet var alltså hederliga tyska skattebetalare, vars pengar förskingrades av finanseliten.

Friedrich Merz.

Husrannsakan hos BlackRock ägde rum vid en obekväm tidpunkt för Friedrich Merz, som är den tyska avdelningens ordförande. Merz är en politisk broiler som sedan ungdomstiden tillhört kristdemokraterna (CDU) och som vill ta över partiet när Merkel avgår.

Utifrån globalisternas synpunkt vore Merz en ytterst angenäm man för att föra Merkels arbete vidare. Förutom att han arbetar för judiska BlackRock så har han lett organisationen Atlantik-Brücke, som stödjer en förstärkning av den speciella relationen mellan USA och Tyskland. Amerikanerna har ockuperat Tyskland sedan det andra världskrigets slut för att försäkra sig om att tyskarna aldrig mer blir nationalsocialister, utan röstar på liberaler, sionister och mångkulturalistiska partier.

Merz är också en hängiven anhängare av EU och Nato – ”en helt övertygad europé och transatlantist”, enligt sina egna ord. Enligt medborgarorganisationen LobbyControl finns det en betydande risk för korruption när det kommer till Merz politik, eftersom han aktivt försökt dölja sina finansiärer från offentligheten.

Ursprungligen pubkicerad på Vastarinta
https://www.vastarinta.com/juutalaisen-finanssiyhtion-johtaja-pyrkii-angela-merkelin-seuraajaksi/


  • Publicerad:
    2018-11-15 09:35