MÅNGKULTURVURMARNA. Löfven gillar att posera med invandrare. När dessa senare visar sig vara inblandade i olika sexualbrott, som var fallet med till exempel den kände asylaktivisten Arif Moradi, så ser det inte längre lika bra ut. Nu verkar allt upprepa sig ännu en gång.

Statsminister Stefan Löfven älskar att posera med invandrare. Anledningen är såklart att han vill vinna politiska poäng genom att framstå som positivt inställd till såväl invandrare som massinvandringen, men allt som oftast slår detta tillbaks mot honom genom att det kommer fram att flera av dessa invandrare som han har poserat med antingen redan var eller senare blev misstänkta och/eller dömda för sexualbrott av olika slag. Ett tidigare känt sådant fall var när Löfven poserade med den afghanske asylaktivisten Arif Moradi (19980987-8219) som senare dömdes för att ha sexuellt ofredat en 14-årig flicka på ett konfirmationsläger där han var med som ledare.

Från socialdemokraten Lottie Fallmans Facebook. Klicka för större bild.

I andra fall så kanske invandraren inte ens har dömts, men på andra sätt visar hur han verkligen tänker.

Sammanställning från Facebook. Klicka för större bild.

Nu har det då hänt än en gång. Den 11 juni häktades syriern Ahmad Alaloushi (19870430-9692) misstänkt för att den 1 juni ha våldtagit en flicka/kvinna i Söderhamn och när man går in på hans sociala medier så kan man ofelbart se honom posera på en bild med statsministern.

Ahmad Alaloushi poserar tillsammans med statsministern. Klicka för större bild.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källa:
Hudiksvalls TR B1246-18 Aktbil 2
Norrköpings TR B3301-16 Dom 2017-10-11


  • Publicerad:
    2018-06-18 15:40