MALMÖ. En kvinna uppges ha blivit brutalt överfallen och gruppvåldtagen av främlingar i en park i Malmö. Det hela ska enligt kvinnan själv ha inträffat när hon sökte efter sin bortsprungna katt på söndagskvällen.

våldtäkt

Bild från parken där överfallsvåldtäkten ska ha ägt rum.

Enligt uppgifter ska en kvinna ha blivit brutalt överfallen och gruppvåldtagen i Gyllings park i stadsdelen Husie i Malmö när hon under söndagskvällen var ute och letade efter sin bortsprungna katt. Kvinnan har själv hört av sig till media och ber allmänheten om hjälp att hitta de misstänkta våldtäktsmännen.

Den 30-åriga kvinnan uppger att hon ska ha blivit slagen i bakhuvudet så hårt att hon svimmade och att hon sedan blev släpad ett antal meter i den lekpark där hon blev överfallen. När hon vaknade till var hennes byxor sönderslitna och tre män, varav en med vit huvtröja, pratade ett språk som hon inte förstod.

Kvinnan som misstänks ha blivit utsatt för våldtäkten säger att hon mår väldigt dåligt och att hon inte kan sova. Hon vet inte exakt vad som hänt under tiden hon var avsvimmad.

— Jag minns inte mer än att jag blir slagen, antingen i huvudet eller i ryggen och tuppar av, säger hon.

Polisen bekräftar att det kommit in en anmälan och att även de är intresserade av att få in tips från allmänheten om någon sett något som kan hjälpa utredningen framåt. Polisens tipsnummer är 114 14.

— Vi söker efter flera gärningsmän men kan inte gå ut med fler uppgifter. Fler förhör med målsägande plus en till kommer att hållas under dagen, säger Anders Kristensson, biträdande inre befäl vid Malmöpolisen.

Källa:
Letade efter sin katt – misstänks ha utsatts för gruppvåldtäkt


  • Publicerad:
    2016-08-01 23:40