SAGOSTUND Som ett svar på anklagelser om att han ”utpressat” Olofströms kommun med sagoläsande dragshowartisters identiteter har Joakim Lamotte nu bjudit in till en egen sagostund. Lamotte kommer att läsa politiskt inkorrekta sagor som ”Pippi i Söderhavet” och ”Tintin i Kongo”.

Nyligen polisanmäldes journalisten och opinionsbildaren Joakim Lamotte av Olofströms kommun efter att ha mottagit identiteterna på de sagoläsande transorna  ”Lady Busty” och ”Miss Shameless” av misstag. Kommunen bad Lamotte radera uppgifterna varpå Lamotte skämtade om att han bara skulle göra det ifall han fick ta över sagostunderna.

Polisanmälan följdes av ett medströmsmediadrev mot Lamotte, som nu svarar med att anordna en sagostund. På Facebook skriver Lamotte att ”efter all uppståndelse känner jag att det kanske ändå är på sin plats att komma till Olofström och hålla en sagostund”.

Lamotte kommer att kalla sig antingen ”Hot Lamotte”, eller ”Mister Shameless Swishwhore” – det senare en anspelning på begreppet ”swishhora” som medströmsmedia använder på oberoende journalister.

Lamotte avslutar inbjudan med att meddela tid och plats:

Nu på fredag 19:e maj 16:00 kommer alltså ´"Hot Lamotte” iklädd sin skottsäkra väst och andra attiraljer sitta utanför ICA Maxi i Olofström och läsa sagor för alla som är intresserade. Vilka böcker det blir är inte bestämt än, men han har fått tips om gamla godingar som exempelvis ”Pippi i Söderhavet” och "Tintin i Kongo”.

Samla familjen och bevittna ett oförglömligt ögonblick. Alla är välkomna!