Länge har man kunnat förundras över hur många av modellerna ser ut inom den så kallade modebranschen. Smala, näst intill utmärglade unga kvinnor visas allt som oftast upp som ideal att eftersträva. På senare år har man försökt att ta fram allt fler rasblandade kvinnor eller sådana med så kallade icke-traditionella drag. Allt för att komma bort ifrån det urgamla skönhetsidealen med den blonda, blåögda och ariska kvinnan. Och man har på många sätt lyckats.

”Skönheten” ser inte längre ut som de flesta av oss tror. Nej, istället är hon en utmärglad kvinna med många gånger minst sagt udda drag, av okänd ras och så vidare. Jag visste inte hur man skulle kunna dra det längre eller om det ens var möjligt. Men jag hade fel. Enligt Göteborgspostens modesida är det allra ”hetaste” just nu androgyna drag hos modeller. Budskapet är att ”det blir allt populärare att leka med könstillhörigheten även på modellerna.”

Givenchy, som är ett känt franskt klädesmärke använde nyligen den transsexuella modellen Lea T i en kampanj. Efter detta blev det androgyna snabbt en växande trend och fler och fler transor ersätter nu kvinnliga modeller. Den förste på länge med traditionellt utseende presenterades nyss, i form av den transsexuella modellen Andrej Pejic (till höger). Så när man väl tar fram en blond modell är det en man. Allt för att ställa saker på ända och provocera.

Att man framställer det androgyna som något att eftersträva är något som vi på patriot.nu belyst sedan länge. Men att dra det till sin spets med manliga modeller som föreställer kvinnor och som tragiskt nog många gånger ses av unga flickor och kvinnor som ett högre ideal är avskyvärt. Vad vill man egentligen åstadkomma med detta? Ska kvinnor känna att de kan ersättas helt av män? Eller är det så att man helt enkelt även här vill sudda ut ”traditionella könsmönster” och neutralisera oss? Ska vi vara helt könslösa och ska alla de gränser som naturen bestämt förnekas in absurdum?

Vi ska inte behöva leva i ett samhälle utan män och kvinnor, i en värld där småflickor sitter och beundrar transsexuella män för deras kvinnliga och feminina drag. Tyvärr har modevärlden många gånger ett allt för stort inflytande på de ungas sinnen. Vi vuxna bär ett enormt ansvar att på alla sätt söka hjälpa andra föräldrar samt deras barn att orka stå emot detta inflytande. Hyllandet av det avvikande och abnorma måste få ett slut för att vi ska kunna återgå till en mer sund livsstil där naturens lagar än en gång är en självklarhet.

Att man använder transsexuella modeller är ett väl genomtänkt knep i förstörelseprocessen av oss. Det går hand i hand med genuspedagogiken, feminiseringen av våra unga pojkar och män och syftet är att med alla medel sudda ut det verkligt vackra, sunda och produktiva. Kommande generationer kommer om detta tillåts fortgå att växa upp avtrubbade, viljelösa och vilsna. Inte starka, egensinniga, kreativa och lyckliga som man inom bland annat genuspedagogiken utlovar. Människan utan naturens gränser är ingen lyckad varelse, det har vi sett genom historien.


  • Publicerad:
    2011-03-12 00:00