Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Mona Sahlin = globalist-agent

Av Redaktionen, 2014-07-12
redaktionen@nordfront.se

FÖRRÄDERI. Mona Sahlin är inte en svensk politiker. Hon är en agent för främmande makt och hon begår högförräderi mot det svenska folket.

Mona Sahlin representerar främmande makt.

Mona Sahlin representerar främmande makt.

Mona Sahlin blev i dagarna regeringens ”nya nationella samordnare mot extremism”. En del kanske tror att Mona Sahlin är en galen kulturmarxistkärring — men så är inte fallet. Hon bör istället ses som en agent för främmande makt. Hon sitter även med i Expo:s styrelse, en kriminell underrättelsetjänst med koppling till Anti-Defamation League (ADL) och B’nai B’rith.

Engagerad i Bilderberggruppen
Redan 1996 finns hon med som deltagare i Bilderberggruppens möten. Bilderberggruppen är en ljusskygg grupp makthavare som träffar bakom lykta dörrar för att diskutera utan protokoll.

Tidigare läckta dokument från Bilderbergmötet visar att verkligheten står i stark kontrast till den officiella mediabilden, där man vill ge sken av att mötet är en rent social tillställning. Istället visar Wikileaksdokument att Bilderberggruppen, ofta flera decennier i förtid, slår fast riktlinjer för vad som ska bli etablissemangets politik i väst.

Ett tydligt exempel är mötet 1955, då deltagarna träffades i västtyska Garmisch-Partenkirchen för att bland annat diskutera möjligheten att införa Euron som valuta i hela Europa. Detta skedde nästan 40 år före det att valutan officiellt lanserades under 1992.

Ett annat exempel är att Bilderberggruppen redan 1966 fastslog att ”nationalism är farligt”.

En kritisk medborgare konfronterar Mona Sahlin gällande hennes engagemang i Bilderberggruppen.

Expo:s verksamhet
Mona Sahlin sitter med i den ökända organisationen Expo:s styrelse. Expo är i sin tur en form av underrättelsetjänst som bland annat sysslar med informationsinhämtning, ofta genom kriminella metoder. I praktiken kan Expo beskrivas som något av en outsource:ad del av Säkerhetspolisen (Säpo), som sysslar med saker som Säpo enligt svensk lag är förbjuden till att göra: exempelvis regelrätta förföljelser av politiskt oliktänkande.

Expo kartlägger även medlemmar ur Sverigedemokraterna, genom att exempelvis matcha individer med förtroendeposter inom partiet mot Expo:s åsiktsregister. Genom att SD-ledningen allierat sig med Expo kan på så vis personer som Expo identifierat uteslutas från partiet vilket leder till de-radikalisering av Sverigedemokraterna.

Varför SD-ledningen har allierat sig med Expo är i dagsläget oklart.

Några individer ur Expo:s verksamhet (fr. vänster): Robert Aschberg, Mona Sahlin, Daniel Poohl, Alexander Bengtsson.

Några individer ur Expo:s verksamhet (fr. vänster): Robert Aschberg, Mona Sahlin, Daniel Poohl, Alexander Bengtsson.

Expo använder sig bland annat av kundregister från webbutiker som den kriminella underrättelsetjänsten kommit över genom illegala dataintrång. Expo har även direkt koppling, genom styrelsemedlemmen Robert Aschberg, till vad som blev kommersialiseringen av AFA-dokumentation: numera känt som ResearchgruppenMagnus Manhammar på Expo avslöjade 2011 att de sedan flera decennier har ett ”nära samarbete” med Säpo och polisen, och att de båda sistnämnda ofta ringer till Expo för att få information:

”Både Säpo och polisen frågar oftast oss [Expo] om hur det ser ut, det är inte vi som får information av dem, utan tvärtom. […] Allt sedan Stieg Larssons tid har vi haft ett nära samarbete med polis och säkerhetspolis, och de har alltid haft öppna dörrar att ringa oss”.’

Expo upprättades och sponsras bland annat av finansiell hjälp av judiska riskkapitalister som Robert Weil och Gabriel Urwitz. Detta sker exempelvis genom finansbolaget Segulah, hebreiska för ”utvald”. Segulah har genom åren gjort sig ökänt för att ha orsakat svenska staten och andra intressenter oerhörd ekonomisk skada.

Expo brukade tacka den sionistiska organisationen ADL i varje nummer av tidskriften Expo. ADL hette tidigare Anti-Defamation League of B’nai B’rith och är alltså sammankopplad med den absoluta toppen av världsjudendomen. Svenska kommitén mot antisemitism anses vara ADL:s systerorganisation i Sverige, och har sedan länge samarbetat med Expo.

Olika verksamheter med dokumenterad koppling till EXPO.

Olika verksamheter med dokumenterad koppling till EXPO.

Sveriges statsministrar har rent av i decennier utgjorts av globalist-agenter från Bilderberggruppen: exempelvis Göran Persson och Fredrik Reinfeldt. Även Stefan Löfven blev nyligen inbjuden i Bilderbergruppen. Det är alltså i denna mylla av Bilderbergglobalister och världsomspännande maktnätverk som Mona Sahlin har sin lojalitet. Mona Sahlin blev som bekant även tillsatt till sin post av den rabiata sionisten Birgitta Ohlsson.

Mona Sahlins ord bör alltså tolkas som representativa för dessa ljusskygga nätverk, något som blir intressant då hon i dagarna berättade i en SVT-intervju att hon tänker använda sin post till att ”förändra demokratin”.

sahlin_intervju

Klicka för att se intervjun: En representant för Bilderberggruppen, EXPO och Anti-Defamation League of B’nai B’rith berättar om sina planer.

Mona Sahlin är inte en representant för det svenska folket, utan en globalist-agent som springer ärenden åt främmande makt.


  • Publicerad:
    2014-07-12 09:46