EU. Partiledaren för British National Party talar om det pågående folkmordet på vita européer.

British National Partys partiledare Nick Griffin tog i Europaparlamentet upp hur grundandet av Europeiska unionen har snabbat på utrotandet av de vita européerna. Han berättar att EU:s ”grundare”, den rasblandade Richard Coudenhove-Kalergi, planerat den pågående massiva invandringen till Europa och hur vi blir bortblandade i våra egna länder:

— När Europeiska unionens gudfader Richard Coudenhove-Kalergi publicerade planerna för ett enat Europa och utrotningen av Europas folk var uppmuntran till massiv icke-vit invandring en central punkt av planen. Sedan dess har en ohelig allians av vänsterfolk, kapitalister och sionistiska rasister smidit planer för att främja invandring och rasblandning med det avsiktliga syftet att blanda bort oss i våra egna länder.

Fortsättningsvis talar han om hur sionister, kommunister och kapitalister hela tiden försöker kamouflera den demografiska förändringen i Europa:

— Först var deras invandrare bara tillfälliga gästarbetare, sedan var det ett multietniskt experiment, sedan var de flyktingar och sedan svaret på en krympande befolkning. Olika ursäkter, olika lögner och asylskäl är bara ytterligare en. Men det verkliga syftet förblir densamma, det största folkmordet i mänsklighetens historia, den slutliga lösningen på det kristna europeiska problemet.


  • Publicerad:
    2014-03-18 17:30