För drygt en vecka sedan uppmärksammades Nordfront på att vår hemsida ökar på trendverktyget Alexa. Signaturen ”Odalmannen” skrev bland annat följande i ett epostmeddelande till Nordfronts redaktion:

“Jag vill gratulera er. Ni har nämligen passerat den magiska gränsen 1000 på trendverktyget alexa.com […] Jag minns för bara några månader sedan när ni fortfarande låg omkring plats 5000. Ni har gjort ett helt fantastiskt arbete med den nya hemsidan och ingen kunde väl föreställa sig att ni skulle växa så snabbt som ni faktiskt har gjort.”

Sedan mailet mottogs har Nordfront fortsatt att klättra för varje dag. En bidragande orsak till detta är naturligtvis rapporteringen kring gruppvåldtäkten i Bollnäs. Nordfront har emellertid allmänt ökat i popularitet den senaste tiden, vilket bland annat de ökade antalet kommentarerna visar.

Möjligen har också andra sorters människor tagit sig till Nordfront den senaste tiden. Till notisen ”Nordfront ökar på Alexa” kommenterade signaturen ”Håven” följande:

”Jag är inte förvånad alls. Jag är inte nationalsocialist men är inne på Nordfront regelbundet och läser, och er hemsida är professional och artiklarna håller ofta hög kvalitet. Någonting jag och många med mig uppskattar är att ni alltid är ärliga, det är nästan unikt nuförtiden.”

Nordfront ligger i nuläget på plats 591. Se Nordfronts ranking här.


  • Publicerad:
    2012-07-20 23:51