MOTSTÅNDSRÖRELSEN Idag presenterade Nordiska motståndsrörelsen vilka orter och val man i år kommer ställa upp i samt vilka rörelsens kandidater är.

Tidigare idag publicerade Motståndsrörelsen.se en längre artikel som förklarar att Nordiska motståndsrörelsen kandiderar i riksdagsvalet 2022 och att rörelsen även ställer upp i fyra kommunval.

I riksdagsvalet ställer man upp med fyra kandidater som också utgör organisationens svenska riksledning. Flera av kandidaterna på de olika valsedlarna är också välbekanta namn för Nordfronts läsare och de som lyssnar på Radio Nordfront.

Valen och kandidaterna det kommer gå att rösta på:

  • Riksdagsvalet - Simon Lindberg, Pär Öberg, Fredrik Vejdeland och Robert Eklund.
  • Ludvika kommunval - Pär Öberg, Vera Oredsson, Nicklas Norling, Emma Karlsson och Markus Nordh.
  • Munkedal kommunval - Fredrik Vejdeland och Samuel Johansson.
  • Vetlanda kommunval - Hampus Maijala och Noora Isojärvi.
  • Örkelljunga kommunval - Sebastian Elofsson och Marcus Hansson.

I artikeln på Motståndsrörelsen.se betonas det att Motståndsrörelsen är det revolutionära alternativet i årets val. Artikeln berättar vidare att mer information om kandidaterna kommer presenteras under valrörelsen samt att kommunpolitiska program och valsedlar kommer publiceras på organisationens hemsida.

Vill du redan nu stödja Nordiska motståndsrörelsens valkamp lokalt eller i riksdagsvalet rekommenderas du i första hand att ansluta dig till organisationen och i andra hand att stödja rörelsen ekonomiskt.