USA. Nyligen avslöjades att den homosexuelle alt right-profilen Greg Johnson är en del i ett bögnätverk inom den ”nationella” sfären i USA. Efter att ha försökt slå tillbaka mot konkurrenterna på altright.com har dess svenske representant Daniel Friberg kommit med nya komprometterande uppgifter om Johnson.

Greg Johnson.

Det var i slutet av februari som Nordfront skrev om det läckta telefonsamtal mellan alt right-profilen Greg Johnson och en annan bög som bland annat avslöjade att bögar både öppet och bekvämt stöter på andra män under Greg Johnsons Counter Currents-event. I samtalet berättar Johnson dessutom att han är med i en hemlig Facebookgrupp för bögar med koppling till alt right-rörelsen.

Greg Johnson och bögnätverket diskuterades bland annat i Radio Nordfront Direkt #110.

Avslöjandet har även uppmärksammats av Greg Johnsons främsta konkurrenter, nämligen personerna bakom sajten altright.com och Nordisk alternativhöger. I ett försök att slå tillbaka har Greg Johnson skrivit att ”den amerikanska och nordiska alternativhögern styrs av en alkoholistmaffia och deras medberoende”. Johnson påstår att de sysslar med alltifrån narkotika till kvinnomisshandel, hor, hanrejeri och så kallade doxningar – med andra ord att man avslöjar identiteten på andra nationella som vill vara anonyma.

Greg Johnsons Twitterattack mot altright.com och Nordisk alternativhöger. Klicka för förstoring.

Attacken från Johnson har lett till att Daniel Friberg från Nordisk alternativhöger valt att gå ut med ny information om Greg Johnsons förehavanden. På Twitter har han publicerat skärmdumpar från en konversation med en man vid namn Mike Polignano, som en gång i tiden grundade Counter Currents tillsammans med Greg Johnson.

Polignano beskriver att han som 20-åring träffade Johnson och att han kom att se upp till honom eftersom han var så ”fullständigt rödpillrad i ras- och judefrågan”. Förutom att han blev Johnsons affärspartner kom han att flytta in hos honom i San Fransisco, även om han kände sig obekväm med Johnsons homosexualitet.

2013 ska Polignano ha fått ett ”mentalt sammanbrott”, vilket enligt honom föranledde att Greg Johnson såg till att han tvångsomhändertogs och placerades på ett mentalsjukhus, där han blev neddrogad med antipsykotisk medicin. Johnson ska också ha berättat för läkarna att Polignano hade ett skarpladdat vapen, vilket Polignano menar att han införskaffat för att skydda deras gemensamma bostad från våldsvänstern. Det hela resulterade i att Polignano blev inlåst under en tid mot sin vilja och förlorade sin rätt att bära vapen.

”Att sätta politiska dissidenter på mentalsjukhus är vad man gjorde i Sovjet. Jag tvivlar inte på att Greg gjorde det han tyckte var bäst”, skriver Polignano i konversationen med Friberg.

Polignano förklarar vidare att det var medan han var intagen på mentalsjukhuset och enligt egen uppgift ”inte vid sina sinnens fulla bruk” som Greg Johnson förmådde honom att avsäga sig sin andel av Counter Currents.

Läs hela konversationen nedan:


  • Publicerad:
    2019-03-05 11:20