Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Trump om antirasistisk kändisaktivist: “Han hatar vita”

UTRIKES. Donald Trump menar att den svarte kändisaktivisten Al Sharpton hatar vita människor.

Nya anklagelser: Bögen Greg Johnson tog kontroll över Counter Currents genom goleri och fulspel

USA. Nyligen avslöjades att den homosexuelle alt right-profilen Greg Johnson är en del i ett bögnätverk inom den ”nationella” sfären i USA. Efter att ha försökt slå tillbaka mot konkurrenterna på altright.com har dess svenske representant Daniel Friberg kommit med nya komprometterande uppgifter om Johnson.

Hemlig inspelning avslöjar bögnätverk inom Alt right-rörelsen

DEKADENS. I ett hemligt inspelat samtal mellan alt right-profilen Greg Johnson och en annan homosexuell man säger den senare att han upplevt kretsen kring Counter-Currents som ”en flamboyant pornografiscen” och att han fått sexuella inviter av män på Johnsons evenemang. Johnson själv bekräftar att han är med i ett nätverk av bögar inom alt right-rörelsen.

Internationell rapport: “Omfattande smutskastningskampanj pågår mot Sverige”

1984. I en orwelliansk MSB-sponsrad rapport från Institute for Strategic Dialogue och London School of Economics konstaterar man att det inte förekom några direkta påverkansförsök mot det svenska valet. Däremot menar man att det pågår en allmän ”smutskastningskampanj” mot Sverige, som koordineras av rysk media, alternativmedia och högerextremister världen över.

Fredrik Strage – finkulturskribenten som drömmer om det utlovade rymdimperiet

KULTUR. Fredrik Strage kulturarbetar åt Bonnier, men skriver om fashwave och ”högerextrem humor”.  I en ny krönika berättar han bland annat om hur han smickrades av en mem som utnämnde honom till kulturminister efter Finspångsrättegångarna – för att sedan besviket konstatera att ”nazisterna gör sig lustiga på min bekostnad”.

(((Bonnier))) avslöjar nytt hot mot det svenska valet: Grodan Skurt

VALÅR. Det är inte bara Ryssland och Vladimir Putin som försöker påverka det svenska valet. Enligt nya rapporter från den judiska tidningen Dagens Nyheter ligger ”högerextremister” på internationella internetforum bakom en påverkanskampanj, som bland annat innefattar den svenska grodan Skurt.

Expo sprider lögner om alt-right

FAKE NEWS. Nordfront har granskat Expos senaste påstående om alternativhögern och kommit fram till att tidningen som vanligt ljuger och överdriver.

Tennisstjärna attackerad av media efter att ha twittrat om Pizzagate och Alt right

SPORT. Tennisspelaren Tennys Sandgren har blivit ifrågasatt av media efter att han publicerat nationella och globalistkritiska inlägg på Twitter.

Intervju med deltagare från Charlottesville: “Trots allt våld kunde de varken tysta eller döda oss”

INTERVJU. Nordfront har intervjuat en av de ledande personerna i Traditionalist Worker Party som deltog under demonstrationen i Charlottesville.

Hela etablissemanget trollade av “Alt-right”-forum

HUMOR. Etablissemangsmedia och amerikansk underrättelsetjänst har trollats av en fejkad underrättelserapport om Ryssland och Donald Trump. Rapporten påstås ha blivit författad av en brittisk underrättelseofficer men har egentligen sitt ursprung på Internetforumet 4chan.

Judar vill förbjuda nationalistisk marsch

USA. Den 16 januari ämnar nationalister i USA hålla en delvis beväpnad marsch i Whitefish i delstaten Montana i USA. Judar vill nu förbjuda marschen, där representanter från Hamas och iranska revolutionsgardet kommer att delta.

Tusentals rabbiner kränkta över snabbmats-Pepe

USA. Snabbmatskedjan Wendy’s twittrade under onsdagen ut en bild på Grodan Pepe. Eftersom Pepe är förknippad med den antijudiska och nationalistiska Alt right-rörelsen fick Wendy’s motta judisk kritik för tilltaget.

Känd biltillverkare ville ha med provit aktivist i reklamfilm

USA. Biltillverkaren Cadillac har hamnat i blåsväder efter att ha velat ha med en nationalistisk alt right-sympatisör i en reklamfilm. Filmen, som var tänkt att ”spegla amerikaner från alla olika samhällsskikt”, blir dock utan nationalist efter att etablissemangsmedia uppmärksammat jobbannonsen.

Intervju med Matthew Heimbach från Traditionalist Worker Party

INTERVJU. Nordfront publicerar här en längre intervju som vår norska systersida Frihetskamp har genomfört med Matthew Heimbach som är ledare för det amerikanska och nationalistiska partiet Traditionalist Worker Party.

Twitter censurerar systemkritiker

INTERNET. Den sociala nätverkstjänsten Twitter har påbörjat en utrensning av användare som tillhör den amerikanska ”alt-right”-rörelsen.

Hillary Clinton talar om “alt-right” – blir nedröstad på Youtube

USA. I skrivande stund håller Hillary Clinton ett tal där hon kopplar ihop sin konkurrent Donald Trump med den amerikanska ”alt-right”-rörelsen. Nordfront kan få anledning att återkomma till talets budskap, men intresserade läsare kan själva se talet redan nu och notera hur över 6 000 personer röstat ner Clintons tal medan bara 300 personer gett talet tummen upp.