Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nya krav på att juden Robert Aschberg ska utredas för brott

Av Redaktionen, 2019-03-20
redaktionen@nordfront.se

JUDISK MAKT. Granskning Sveriges nyligen släppta dokumentär om Robert Aschberg får allt mer spridning ju mer bolagsmedierna har försökt radera den från internet. Nu kommer fler krav på att den ökände Aschberg ska utredas för eventuell brottslighet.

I söndags släppte Granskning Sverige en extremt avslöjande radiodokumentär om juden Robert Aschberg.

Bara ett par timmar efter att dokumentären publicerats, raderades den av ”osynliga krafter”. Detta hände två gånger samma dag, och kontona som publicerade dokumentären stängdes ned, till jubel av företrädare för yttrandefrihetsbekämpare inom storbolagsmedierna, inklusive TV3:s Frida Boisen.

Stormen kring radiodokumentären har spritt sig. Nu skriver även bloggaren Peter Harold att ”[v]i kan utifrån de indicier som framförs i dokumentären inte utesluta att han har tillgång till resurser som kan medelst våld eliminera element som utgör ett hot mot honom (eller hans verksamhet)”.

Vad som finns i att ”vännen” Stieg Larsson fick en hjärtinfarkt på sitt jobb efter en påstådd ekonomisk överföring till Robert Aschbergs verksamhet, samt medborgarjournalisten Bechir Rabani hjärtinfarkt i hemmet medan han exponerade Robert Aschbergs förflutna, är saker som borde utredas. Bland mycket annat.

Vad gäller det sistnämnda fallet har myndigheterna lagt locket på. Trots detta säger Robert Aschberg att han har information från polisen om dödsorsak och omständigheter.

Denna kunskap är ett typiskt privilegium som journalister anser är heligt; som journalist ska man ha rätt att få veta allt, och journalistens uppgift är att filtrera kunskapen innan den överförs till medborgarna , om informationen nu ens kommer medborgarna till godo.

I fallet Bechir Rabani var Robert Aschberg närmast stolt över att han inte tänkte sprida ljus över det dödsfall som han själv misstänks ligga bakom.

I en kommentar till Peter Harolds blogginlägg skriver forskaren och pedagogen Lasse Wilhelmson att ”Robert Aschberg är den Djupa statens dörrvakt no 1 i Sverige, men även en del av densamma genom sitt sociala och marxist/judiska arv”, och tillägger:

Han behöver inte mer pengar. Det har han redan i överflöd från sin farfars krigsbyten från ”ryska” revolutionen. Nämnas bör att hans personlige vän Jan Myrdal delade ut Kristallen till honom. De är trogna kompisar sedan 68.

Juden Robert Aschbergs farfar Olof Aschberg var bankiren i Stockholm som delfinansierade den judiska revolutionen i Ryssland 1917, oftast kallad ”ryska revolutionen”. På sin resa från Tyskland till Ryssland passerade Vladimir Lenin Stockholm och erhöll av Aschberg guld att använda i den judeo-kommunistiska revolution som skulle inrätta den nya Sovjetiska statens regering.

Den regeringen bestod till 85 procent av judar, resten medlöpare. Under de följande årtiondena skulle sovjetstaten komma att mörda uppskattningsvis 20- 30 miljoner människor – de flesta vita – i Rysslands Gulag under georgiern Stalin, i folkmordet i Ukraina under judarna Lazar Kaganowitj och Genrikh Yagoda, i Ungern under juden Béla Cohen, och så vidare.

Robert Aschberg ser med sin makt och sina skumraskaffärer ut att förvalta det judeo-kommunistiska arvet efter farfar Olof och hans vänner väl.

Källor:
Robert Aschberg – en del av den svenska djupstaten eller bara dess förmånstagare?
Lasse Wilhelmsons tal på Mynttorget den 10 mars 2019 — Nu spränger vi åsiktskorridorerna!
Hans Myrebro (2018): De skapade ett blodigt 1900-tal. HK-förlag.


  • Publicerad:
    2019-03-20 10:50