ETABLISSEMANGSPANIK. Granskning Sverige släppte under dagen ett reportage med påstådda skandalavslöjanden om Robert Aschberg som raderades av Youtube efter bara några timmar.

Medborgarjournalisterna Granskning Sverige har gjort sig kända för att ställa politiker och journalister mot väggen för svenskfientliga och andra kontroversiella uttalanden och handlingar. Som en reaktion på deras framgångsrika arbete stängdes deras Youtubekanal ner förra året efter påtryckningar från den judiskägda tidningen Expressen.

Efter avstängningen har de fått använda sig av kontot Feministinspektionen, på vilket de idag lagt upp ett reportage om den svenskfientliga juden Robert Aschberg. Reportaget ska ha levererat skandalösa avslöjanden som att Aschberg bland annat köpt barnporr och att han tycker att så kallat djursex är okej.

Reportaget fick dock inte vara uppe särskilt länge. Efter bara några timmar raderades klippet av Youtube, som ägs av det judiska Google. På Twitter har Expressen-journalisten Frida Boisen meddelat att just hon – av någon anledning – fått ett mejl av Googles svenska avdelning om att Feministinspektionens Youtubekanal plockats bort, något som mötts av sällsynt hård kritik från vanliga svenskar som kommenterat tweeten.

Konflikten mellan etablissemanget och Granskning Sverige kommer att intensifieras ytterligare ikväll då TV3 ska sända ett hetsprogram riktat mot Granskning Sverige och dess medborgarjournalist Fabian Fjälling.

Vill man kan man ta del av dokumentären genom att klicka på den här länken.


  • Publicerad:
    2019-03-18 18:40