KAMP. På lördagen den 22 september besökte Näste 3 Kristianstad för en offentlig flygbladsutdelning, vädret var soligt med spridda skurar. Trots regnet var det god omsättning på människor runt Galleria Boulevard i centrum.

Den stora mängden människor i omlopp gjorde att flygbladsutdelarna hade fullt upp. Detta störde några vakter som gick fram till fanbärarna och bröstade upp sig samtidigt som de sa att det inte får hållas någon utdelning utanför gallerian. Vakterna blev tillsagda att det är allmän plats och flygbladsutdelningen kommer att fortsätta, därmed var vakternas bluff synad och de stod på sidlinjen resten av utdelningen och ringde efter polisen.

Flera givande och långa diskussioner med både sympatisörer och personer som inte tyckte om Nordiska motståndsrörelsen ideologiskt hölls under aktiviteten. Aktivisterna informerade invånarna om Motståndsrörelsens förhållning i flera olika frågor, allt från pågående utbredning av globalism till rasfrågan som behandlar människogruppernas olikheter. En hemlös man stannade och berättade för en aktivist om hur kommunen prioriterar bostäder åt rasfrämlingar istället för honom.

Efter en och en halv timme rundades den offentliga aktiviteten av och medlemmarna åkte iväg för att äta middag som bestod av hemmagjorda köttbullar, kokta päror, gräddsås, lingon, egen inlagd gurka och gelé. Efter middagen tackades kockarna hjärtligt av resten av gruppen för deras insats. Ett månadsmöte blev det sista för dagen och sedan tackade medlemmarna av varandra.

Tror du inte heller att parlamentarismen kommer hindra världen från att bli allt mer brun, då är Nordiska motståndsrörelsen något för dig. Ansök idag!


  • Publicerad:
    2018-09-24 18:45