MÅNADSRAPPORT. Hur har kampåret 2016 inletts? Jo, med massor av framgångsrika aktiviteter och som ett kvitto på det: ökade trakasserier från det folkfientliga systemet!

Att Nordiska motståndsrörelsen stadigt växer och ökar sin aktivitetsnivå är inte någon hemlighet. Under årets första månad har vi verkligen fått skåda att även systemet uppmärksammat detta. Kanske var det Stefan Löfvens nyårslöfte till sina sionistiska herrar att hårdare gå på den enda sanna oppositionen, eller kanske blev det bara för mycket för systemet när våra aktivister hade fräckheten att påtala förintelsen som pågår mot vårt eget folk. Det dessutom så tätt in på folkförrädarnas heliga ko ”förintelsens minnesdag”, genom en demonstration i centrala Stockholm den 23 januari?

stockholmsdemonstration2302

Efter en lyckad demonstration genom stora delar av huvudstaden gick polisen till regelrätt anfall, med utstuderat övervåld, då batongslag riktades mot huvuden på redan liggande aktivister. Våra aktivister greps därefter (!) misstänkta för våldsamt upplopp.

Må så vara att vi kanske inte var helt oskyldiga, då det för polisen kan upplevas provokativt med en hel grupp människor som inte gör exakt som de befaller – men professionalismen hos poliskåren kan verkligen ifrågasättas i detta fall och att det skulle röra sig om ett våldsamt upplopp är helt och hållet uteslutet. Så till vida det inte rubriceras som våldsamt upplopp för att man inte avlider på plats av upprepat grovt våld mot huvud och kropp?! Trots detta kvarstår i nuläget misstankarna mot våra aktivister.

stockholmsdemonstration-attackfrånpolis

Efter demonstrationen släcktes Nordfront ner genom en massiv DDoS-attack. Denna drabbade även vår finska systersida och andra nationella media som förmedlade en mer korrekt bild av Stockholmsdemonstrationen än den lögnaktiga version som kavlades ut i systemtrogen media om att det var Motståndsrörelsen som skulle gått till samlad attack mot polisen.

Att ”Anonymous” i Sverige tog på sig attacken säger egentligen inget mer än att de kände till den och i verkligheten är det mer troligt att betydligt mörkare och mäktigare fiender till vårt folk var de ansvariga bakom det hela. Attacken ledde tyvärr också till ett konfigurationsfel i ansökningsformuläret som gjorde att en del av de medlemsansökningar som skickats in inte kommit fram. Har du ansökt som aktivist eller partimedlem mellan den 25 januari och den 3 februari men ännu inte blivit kontaktad bör du alltså skicka in din ansökan igen!

Förutom mindre polistrakasserier under den vanliga aktivismen runt om i landet så fick Motståndsrörelsens IT-ansvarige och tillika chef för Näste 6 verkligen se hur mycket resurser polisen offrar för att förfölja oliktänkande. Sverige år 2016 känns allt mer som George Orwells sci-fi roman ”1984”.

Systemtrakasserier till trots, eller tvärtom kanske, har aktivismen rullat på som en ångvält under årets första månad. Nästan 200 kamprapporter har skickats in och i flera av rapporterna är det stora propagandaaktioner som genomförts. Totalt sett har tiotusentals flygblad delats ut tillsammans med avspärrningar, affischeringar, banderolluppsättningar, interna aktiviteter och mycket annat.

flygblad1

Näste 6, övre Norrland, sticker verkligen ut under månaden (konstigt sammanträffande med polistrakasserierna mot nästeschef Robert Eklund?) där man förutom att ha varit aktiva flertalet gånger i Luleå också bedrivit aktivism i bland annat Umeå, Kalix, Övertorneå, Piteå, Pajala, Älvsbyn och Norsjö.

Offentliga flygbladsutdelningar har det bland annat genomförts i Säter, Kristianstad, Karlstad, Göteborg, Varberg och Östersund. Innovativa aktiviteter har Näste 1 bjudit på med fanuppsättning i Stockholms skärgård och upphängning av dockor med olika budskap på i norra Stockholm. Annat som sticker ut under månaden är offentliga namninsamlingar till protest mot förrädarpolitikernas beslut om att byskolorna ska läggas ner i Ludvika, en avspärrningsaktion i Borlänge mot något så exotiskt som en ”integrationscup” i inomhusfotboll och de interna Nästesdagarna som anordnades i Näste 2 med temat Säkerhet och nätaktivism.

Värt ett helt eget stycke eller två är dessutom den pannordiska aktivitet som genomfördes på ”Förintelsens minnesdag” den 27 januari. Tyvärr har rapportering från detta i mångt och mycket hittills uteblivit på grund av attacken på Nordfront, men självklart uppmärksammade vi mytomanins stora högtidsdag även i år. I över trettio olika kommuner i Sverige, Finland och Norge spärrades byggnader av, det delades ut flygblad och det sattes upp affischer. Fokus låg på högstadie- och gymnasieskolor där indoktrineringen är som värst. I de specialframtagna flygbladen och affischerna uppmuntrades eleverna att vara kritiska, våga peka ut elefanten i rummet och att läsa den artikel vi publicerade dagen till ära.

Svensk aktivism genomfördes i bland annat Hudiksvall, Landskrona, Skövde, Örebro, Uppsala, Åre och Emmaboda. Självklart blev det mediaskriverier i hela Norden om det hela – det är ju hjärntvätt när nationalsocialister en dag sprider information på skolorna, men självklart är det inte så när skolorna själva sprider sin dynga oemotsagd resten av året.

förintelsekollage

Under månaden har det även hållits en hel del intressanta intervjuer i Radio Nordfront som jag rekommenderar er att lyssna på om ni missat dem. Förutom mig själv, har också Nordfronts chefsredaktör och Nordiska motståndsrörelsens politiska strateg Fredrik Vejdeland och Robert Eklund intervjuats. Även komikern Jonas Inde trillade in på ett hörn och blev intervjuad i ett eget avsnitt.

I övriga Norden har det också hänt en del under månaden förutom den redan nämnda aktivismen under ”Förintelsens minnesdag”. Våra norska aktivister har haft sin första offentliga aktivitet sedan ett bra tag tillbaka i Kristiansand. Offentliga aktiviteter är något de utlovat att fortsätta med och utöka under året. Även i Norge har de har varit flitiga med att dela ut flygblad till hushåll och har spridit tusentals sådana i bland annat Eidsvoll, Trondheim, Askim och Bergen. Vid flertalet gånger har det även uppmärksammats i lokalmedia.

Våra finska kamrater arbetar, förutom med den reguljära basaktivismen, hårt med andra former av aktioner. De har under januari fortsatt att patrullera Finlands gator för att skydda det egna folket och stävja det mångkulturella våldet. De har också fortsatt med sin sociala aktivism och delat ut både kläder och mat till behövande folkkamrater. Motståndsrörelsen har i Finland även deltagit vid flera ”Close the borders”-demonstrationer och där delat ut eget propagandamaterial till demonstranterna.

På den finska frihetskämpens Elias Simojokis dödsdag hölls det förutom en minnesceremoni vid hans grav också en offentlig aktivitet i Kiurusuevi till hans ära. Det har också anordnats en större intern aktivitet med fyra olika föredrag vid ett och samma tillfälle i Helsingfors.

Då den ordinarie finska sidan patriootti.com ligger nere får man tillsvidare besöka sidan vastarinta.com om man vill nå Motståndsrörelsen i Finland eller ta del av de tre första delarna av vårt partiprogram Vår väg som än så länge har översatts till finska.

finland-kollage

Summa summarum har januari månad alltså varit en riktigt bra månad i Tyrrunans tecken och inga systemtrakasserier i världen kommer hindra oss från att fortsätta växa. En idé vars tid är inne går inte att stoppa – och inte heller rörelsen som förfäktar den. Var med och visa det genom att planera in ditt besök till Borlänge den 1 maj redan nu. Vi ses på gatorna!


  • Publicerad:
    2016-02-09 17:53