Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ökänd folkmordsprofessor skämde ut sig i TV

Av Redaktionen, 2017-04-01
redaktionen@nordfront.se

USA. En öppet kommunistisk professor, som tidigare har gjort sig känd för att ha önskat sig ”vitt folkmord” i julklapp, konfronterades nyligen av Tucker Carlson på Fox News.

Tucker Carlson kunde inte hålla sig för skratt när den kommunistiske folkmordsprofessorn försökte försvara sina ståndpunkter och sina ”akademiska” skrifter.

Det var på julafton som den kommunistiske professorn George Ciccariello-Maher gjorde sig ett namn genom att skicka iväg den kontroversiella tweeten ”All I Want for Christmas is White Genocide”.

Ciccariello-Maher fick utstå massiv kritik för sin uppmaning till folkmord och sin följande hyllning av massmordet på vita i samband med en antikolonial revolution på Haiti för drygt 200 år sedan.

Till och med hans arbetsgivare på Drexel University i Philadelphia tyckte att professorns uttalanden var lite väl magstarka och kallade dem ”ytterst förkastliga och djupt oroande”.

Trots att Ciccariello-Maher uppenbarligen anser att människoraser har olika värde så försökte han nyligen att hindra statsvetaren Charles Murray från att hålla ett föredrag i Philadelphia, då han menar att Murray är ”rasist”. Murray är nämligen tämligen impopulär bland USA:s akademiska etablissemang på grund av sin forskning kring skillnader i intelligens mellan kön och människoraser.

Hyckleriet kring den kommunistiske professorns agerande fick den populäre programledaren Tucker Carlson Fox News att bjuda in Ciccariello-Maher till sitt program Tucker Carlson Tonight.

Väl i programmet, som sändes under torsdagen, gjorde bristen på logik och konsekvens i Ciccariello-Mahers argumentation att Carlson till slut tappade tålamodet. Han citerade bland annat en akademisk text som författats av Ciccariello-Maher, varpå han utbrast:

— Det där är en mening med för många adjektiv, en passiv konstruktion, talspråk… Det är gymnasieskrift. Det är skit. Och jag undrar: Är din forskning seriös?

Carlson, som själv har arbetat som redaktör i många år, fortsatte med att förklara för Ciccariello-Maher att han hade gått igenom flera av hans publicerade texter och att han inte kunde förstå någonting av det som står skrivet i dem.

— Du är inte en imponerande akademiker, du är en scenkonstnär, sade Carlsson och fortsatte:

— Du är inte kapabel att skriva en tydlig mening. Jag gick igenom en hel del av de essäer som du har skrivit och jag har ett relativt högt IQ men jag kunde inte förstå någon av dem eftersom du skriver som ett barn!

Se hela inslaget nedan:


  • Publicerad:
    2017-04-01 08:00