INDIEN. När en 14-årig flicka i Indien våldtogs började hennes pappa planera sin hämnd. Det slutade med att han bjöd hem våldtäktsmannen på middag och torterade honom till döds.

En 14-årig flicka i New Delhi i Indien fick besök i hemmet av en 45-årig läkemedelsförsäljare när hon var ensam hemma. 45-åringen såg sin chans och våldtog flickan och hotade med ”digra konsekvenser” om hon berättade om det för någon.

Flickan valde dock att berätta vad som hänt för sin pappa och denne började genast att planera sin hämnd. Efter cirka två månader bjöd han hem våldtäktsmannen på en middag under förevändningen att han ville diskutera ett problem.

När middagen var klar övermannade pappan våldtäktsmannen och band fast honom i en stol. Därefter hämtade han upphettade tänger som han torterade våldtäktsmannens genitalier med. Därefter ströp pappan honom till döds.

Efter mordet lämnade pappan in sig själv på polisstationen. Han uppger att han inte ville anmäla brottet till polisen av rädsla för att omgivningen skulle se ner på hans dotter för det inträffade.

Källa:
Man calls daughter’s ’rapist’ home, tortures and kills him, say police


  • Publicerad:
    2014-11-03 16:30