DEKADENS. Det nybildade politiska partiet, Technopartiet, öppnar nu en så kallad nakenklubb inne på Södermalm i Stockholm. Klubbens koncept är ”Kom naken. Kom som du är. Gör vad du vill. Allting stannar här”.

Inför det stundande valet i höst har ett nytt politiskt parti bildats vid namn Technopartiet. Ledaren för partiet är den så kallade DJ:n och rejvarrangören Damien Eie, vars hjärtefrågor bland annat är en mer liberal drogpolitik, det nattliga Stockholmslivet och gratis kollektivtrafik till alla.

Partiets senaste påhitt är att öppna en så kallad nakenklubb med namnet ”Klubb Naket” i Skanstull på Södermalm i Stockholm. Förutom Eie, är det även Linus Nyström, Joakim Änn och Eddie Eneqvist som står bakom klubben. Idén är någonting som Eie beskriver ”är helt rätt i tiden”.

Konceptet är ”ju naknare, desto bättre.” För om man tar av sig alla kläder i garderoben och äntrar klubben naken får man nämligen fritt inträde.

— Vi vill vara i fronten och visa att det är nya tider. Allas frihet måste respekteras, det handlar om ett öppet Stockholm för alla. Det är dags att Stockholm växer ur sin puppa som pittoresk småstad till en internationell storstad, detta är bara första steget, säger Eie.

Klubbens lokaler är i en källare och har ”schyssta små vinklar vrår som lämpar sig ypperligt som hångelrum”. Klubbägarna vill även att besökarna ska känna sig bekväma nog att ”göra vad de vill, med vem de vill”. Eie lägger även till att de riktar in sig till den så kallade fetisch- och queerpubliken eftersom att ”sexuell frihet” är en del av partiets manifest.

”Kom naken. Kom som du är. Gör vad du vill. Allting stannar här”, har Eie även uttalat om det planerade dekadenta tillhållet.

Källa:
Technopartiet startar nakenklubb på Söder


  • Publicerad:
    2018-02-24 17:35