Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Klistermärkesuppsättning Södermalm/Årsta

En del klistermärken med budskap om att massinvandring är skadligt för våra barn och barnbarn har satts upp i Årsta, Södermalm. Budskapet har även spridits om nordiskradio.se som tillhandahåller garanterat pk-fria radiopoddar.

Hovrätten skärpte straffet för vårdaren på Sankt Görans sjukhus

MÅNGKULTUREN. Hovrätten höjde straffet för vårdaren på Sankt Görans sjukhus.

Politiskt parti öppnar dekadent “nakenklubb” i Stockholm

DEKADENS. Det nybildade politiska partiet, Technopartiet, öppnar nu en så kallad nakenklubb inne på Södermalm i Stockholm. Klubbens koncept är ”Kom naken. Kom som du är. Gör vad du vill. Allting stannar här”.

Stockholm bygger modulhus – kommer fyllas med tusentals rasfrämlingar 

STOCKHOLM. Stockholm kommer inom en snar framtid att bli hem åt ytterligare tusentals nyanlända lyckosökare. Det kommer att byggas modulhus i ett tiotal områden, där nu även Södermalms invånare kommer att ”berikas” av mångkulturen.

Brutal attack mot får och getter i park på Södermalm

DJURPLÅGERI. Får och getter som befann sig i en park i Södermalm har utsatts för en brutal attack. Flera getter återfanns blodiga och ett får hade slagits ihjäl. Två getter var så illa tilltygade att de fick avlivas av veterinär. Parken är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer.

Polisen: “Bilbränder är naturligt”

INRIKES. Under påskhelgen var det stökigt på många ställen, däribland Stockholm där man bland annat stuckit en bil i brand. Men enligt polisen tillhör det vardagen och ”det naturliga inflödet”.

Polisen vill inte fånga snattare – personalen ska själva “prata med tjuven”

INRIKES. På Södermalm snattas det för flera miljoner varje år. Polisen har dock inte tid att åka och gripa snattare, därför uppmanar man nu butikspersonalen att ”prata med tjuven” för att på så sätt få denne att bli hederlig.

Ny kartläggning: Journalister ratar mångkulturella områden

SVERIGE. En kartläggning visar att journalister skyr mångkulturella områden som pesten.

Exposaurosen

VECKANS SATIR. Exposaurosen – snart ett utrotat djur.