VECKANS SATIR. Exposaurosen – snart ett utrotat djur.

Det suspekta klientelet på Södermalm älskar sin Exposauros, och svenska staten går ständigt in och matar sitt djur med pengar från avlidna svenskar och annat så att Exposaurosen ska kunna överleva och fortsätta jaga de svenskar som fortfarande är vid livet.

Men Exposaurosen är utdöende, eftersom resten av Sverige inte vill ha med denna vedervärdiga best att göra. Exposaurosen tvingas därför förskansa sig i hemliga lokaler med skyddade personuppgifter.

Exposaurosens alfarabbin Robert Aschberg blev nyligen utnämnd till ”Årets moralpolis” för ”sitt personliga engagemang i att hänga ut folk med ‘fel’ åsikter”. Och den besläktade Research-saurosen granskas numera till och med av vissa mainstream-medier.

Framtiden ser inte ljus ut för den utrotningshotade Exposaurosen.

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-03-24 20:00