VECKANS SATIR. SVT-reportern Fredrik Önnevall har blivit massmediahyllad i massor sedan han smugglade in 15-årige Abed i landet.

Efter att ha spelat in dokumentärserien ”Fosterland”, som hetsar mot nationalister i Europa, tog människosmugglaren Fredrik Önnevall med sig pojken Abed till Sverige. Han kallade det hela för ”medmänskligt agerande”.

Varför smugglar en SVT-reporter in ett flyktingbarn till Sverige, egentligen?

Är det för att han är så fin i själen som han själv påstår? Vill han ge karriären ett extra lyft? Eller handlar det om helt andra saker?

Flera av de som sett dokumentärserien ”Fosterland” beskriver Önnevall som ”vidrig” och att han avger en ”homoerotisk laddning” eller ”påminner mycket om Ted Bundy” när han pratar med pojken.

Se bild nedan:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-04-28 20:00