DN. Journalistutbildning på Dagens Nyheter – där journalistiken kommer i andra hand.

Vi kommer att satsa mer på denna typ av agendasättande journalistik som får oss att både tänka och känna.” (Peter Wolodarski, judisk agendasättare och chefredaktör på DN)

”Agendasättande journalistik” är det som media använder för att påverka allmänhetens åsikter.

Så här ser det ut på DN:s redaktion när Wolodarski lär sina underhuggare vilka som är goda och onda så att de mer effektivt kan hjärntvätta allmänheten. Läsarna ska absolut inte tänka själva utan tänka rätt. Rätt sorts lista ger fortsatt jobb på Bonnier och kanske en guldspade.

wolodarski-agendasättande

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-03-10 20:00