VECKANS SATIR. Nordfront var på plats under tungviktsmötet mellan Peter Wolodarski och David Icke.

Nyligen listade Dagens Nyheter ”tio vanliga konspirationsteorier” innehållandes bland annat ödleteorier i förmodat syfte att idiotförklara dem som har relevanta invändningar mot exempelvis den etablerade bilden av 9-11-attackerna.

Dock finns inte ”den judiska världskonspirationen” med på DN:s lista. Nordfront erfar att det skulle vara att göra lite självmål med tanke på att Dagens Nyheter är en heljudisk tidning med en heljudisk chefredaktör, Peter Wolodarski.

De som styr jorden är istället utomjordningar, skriver DN, och hänvisar till David Icke.

Före detta politikern, engelsmannen David Icke, debatterar för sin teori om att världen styrs av ett hemligt sällskap reptiler som kommer från en annan dimension i rymden. Kända utomjordingar är exempelvis drottning Elisabeth av England och Hillary Clinton. Motivet skulle helt enkelt vara att förslava befolkningen på jorden. David Icke har också anklagats för att vara antisemit.

Icke har själv tillbakavisat detta påstående och menar att konspirationen är ett verk av ödlor, inte judar. Nordfront tror att DN tog med påståendet om antisemitism kopplat till Icke för att utmåla de som belyser judisk makt som galenpannor.

Nordfront var med när Wolodarski intervjuade Icke och kan nu bekräfta att den senares teorier stämmer. Allt annat är bara konspirationsteorier…

Se bildbeviset nedan:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-04-14 20:00